Af Ritzau - 10/12-16 17:07; Opdateret: 10/12-16 21:57

Mor til to fundet død i sin seng: Faren er anholdtMor til to fundet død i sin seng: Faren er anholdt

Politiet søger vidner til et mistænkeligt dødsfald i Greve. En kvindes 35-årige samlever er anholdt.

storybild

Politiet har ikke umiddelbart kunnet identificere årsagen til en 32-årig kvindes død, men kan ikke udelukke, at der er sket en forbrydelse. Derfor har politiet valgt at anholde samleveren. (Billede: Free/Colourbox)

En 32-årig kvinde er fundet død på sin bopæl i Tjurgården i Greve.

Midt- og Vestsjællands Politi betegner dødsfaldet som mistænkeligt, fortæller kommunikationsmedarbejder ved politikredsen Martin Bjerregaard.

Det var kvindens 35-årige samlever, som fandt kvinden død i sin seng. Det var også ham, der anmeldte dødsfaldet til politiet klokken 09.53.

Politiet har ikke umiddelbart kunnet identificere dødsårsagen, men kan ikke udelukke, at der er sket en forbrydelse. Derfor har politiet valgt at anholde samleveren.

- I og med at der er tale om en kun 32-årig kvinde, anser vi dødsfaldet som mistænkeligt. Derfor har vi også valgt at anholde hendes samlever, da det kun var ham, som var til stede, siger Martin Bjerregaard.

Kvinden er mor til to børn, som hun har sammen med den anholdte. De er nu er anbragt hos familie.

Politiets teknikere har sikret lejligheden for tekniske spor, mens Retsmedicinsk Institut har foretaget undersøgelser af både den afdøde og den anholdte for at finde ud af, om der er nogle tegn på, at der er fundet en forbrydelse sted.

- Retsmedicinere og kriminalteknikere stikker nu hovederne sammen og vil inden midnat vurdere, om der er grundlag for at rejse sigtelse mod manden, siger Martin Bjerregaard.

Det var først efter ni timer, at liget af den afdøde blev kørt væk fra lejligheden i Greve. Men det er ganske normal procedure, at teknikere og retsmedicinere grundigt undersøger liget på findestedet, siger Martin Bjerregaard.

- Retsmedicinere vil altid foretage undersøgelser på stedet for at kunne holde objektive fund op mod det sted, man har fundet liget, siger han.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har kendskab til, hvad der er foregået på stedet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Lige efter brylluppet: Brudgom dræbt...
bt.dk
Åbenhjertig Michael Laudrup: Derfor...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx