Af - 22/01-16 19:53

Skræmmende uheld: Lille Thea blev snittet med hobbykniv i NettoSkræmmende uheld: Lille Thea blev snittet med hobbykniv i Netto

En dansk mor opfordrer til mere fokus på sikkerhed, efter hendes datter kom til skade i Netto.

Bildstrecke im Grossformat »

Umiddelbart lurer der som regel ikke mange farer om hjørnerne i det lokale supermarked. Men Susanne Bay Breiting fra Ølstykke oplevede alligevel en særdeles ubehagelig episode, da hun for nylig var i Netto med sin lille datter Thea.

- Hvem der bare havde vidst, det kunne være farligt at handle i Netto - så var jeg i hvert fald blevet væk med min lille 17 måneder gamle datter i går, indleder Susanne Bay Breiting et opslag på Facebook, som er blevet delt mere end 3.000 gange i dag.

Pas på: IKEA tilbagekalder livsfarligt legetøj
Pas på: IKEA tilbagekalder livsfarligt legetøj

Her forklarer den rystede mor, hvordan hendes lille datter på meget uheldigvis bliver ramt i ansigtet af en flyvsk hobbykniv, der snitter den lille pige i ansigtet:

- Thea stod lige så fint ved min side, da en medarbejder hastigt kommer rundt om et hjørne og forbi os. Desværre har han ikke lukket sin hobbykniv, som hænger i en spiralsnor i hans bukser, så idet han går omkring hjørnet i god fart, svinger kniven op og den skærer i Theas hage og lige over læben så det bløder voldsomt, skriver Susanne Bay Breiting.

Thea blev hurtigt taget med ud i butikkens baglokale, hvor man forsøgte at stoppe blødningen, men man var nødt til at tilkalde en ambulance, som tog den lille pige med til skadestuen. Her vurderede lægen heldigvis, at sårene ikke var så dybe, at de skulle syes eller limes, forklarer Susanne Bay Breiting.

Hun kommer dog med en vigtig opfordring til alle med lignende job:

Far mente ikke geværet var ladt: 17-årig dræbt i julen
Far mente ikke geværet var ladt: 17-årig dræbt i julen

- Var så lige nede i vores egen Netto i eftermiddag, og ubevidst hang mine øjne på alle de medarbejdere, der gik rundt samt deres hobbykniv - og de var alle åbne (vi taler tre-fire medarbejdere, som havde åbne knive, og de havde ikke kniven i hånden men lavede andre ting)...

- ...Jeg var RYSTET, så NU kommer LØVEMOR frem, og i dag vil jeg kontakte Nettos hovedkontor og få fokus på sikkerhed, for selv om det gik ”godt” med Thea, så kunne det ligeså godt have været øjet eller halsen der var blevet skåret i, skriver Susanne Bay Breiting.

I en senere opdatering lægger hun vægt på, at hun ikke klantrer den pågældende Netto-medarbejder for noget, og at det åbenlyst var et uheld. Han var desuden meget påvirket og ked af episoden, skriver hun.

Av for s…. Se listen over skadestuernes mest 'uheldige' ulykker
Av for s…. Se listen over skadestuernes mest 'uheldige' ulykker

Siden har Theas mor været i kontakt med Nettos HR-chef, som undskyldte mange gange og forsikrede, at man nu vil stramme reglerne for brug af hobbyknive overfor samtlige Netto-medarbejdere.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Susanne Bay Breiting.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx