Af Simon Boas - 27/10-17 13:51

Tjek lige din lottokupon: Har du vundet 1,9 millioner kroner?Tjek lige din lottokupon: Har du vundet 1,9 millioner kroner?

Den er købt på en tankstation.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

Da Vikinglotto-tallene blev trukket onsdag aften, var der ikke nogen, der havde de seks rigtige tal plus vikingtallet, men der var imidlertid en heldig person, som vandt andenpræmien på 1,9 millioner kroner, fordi vedkommende havde seks rigtige.

Problemet er bare, at den heldige vinder ifølge Danske Spil endnu ikke har meldt sig.

»Vi ved, at vinderkuponen er købt ved en Circle K på Ørstedsvej i Stilling (nær Skanderborg, red.). Indtil videre har vi ikke hørt fra vedkommende,« siger Anders Michael Kristensen, der er kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, til TV2 ØSTJYLLAND.

Han tilføjer, at der formentlig er tale om en person, der har været inde på tanken for at tanke sin bil op, og at der derfor sagtens kan gå lang tid, før vedkommende opdager, at han eller hun er i besiddelse af den værdifulde kupon.

Og mens det endnu ikke er lykkedes at finde vinderen af andenpræmien, så betyder den manglende vinder af førstepræmien, at puljen nu er steget til svimlende 220 millioner kroner.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har vundet? Så kan du se vindertallene herunder:

Vindertal: 2, 12, 24, 34, 38, 42

Vikingtal: 3

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx