Af Ritzau - 22/07-16 16:46

Drenge fængslet for brutalt hjemmerøveri mod 82-årigDrenge fængslet for brutalt hjemmerøveri mod 82-årig

Tre drenge er fængslet for et hjemmerøveri, hvor offeret blev stukket med kniv og slået med kosteskaft.

storybild

I et grundlovsforhør for lukkede døre i Dommervagten i København er to drenge på 15 og 16 år blevet fængslet for et brutalt hjemmerøveri mod en 82-årig mand. I forvejen er en 15-årig dreng fængslet i sagen. Arkivfoto (Billede: Scanpix/Kaare Smith)

To drenge er fredag i et grundlovsforhør i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet i tre uger i en sag om et groft hjemmerøveri i Kastrup.

Om morgenen den 18. maj blev en 82-årig mand opsøgt af røverne i sit hjem. Forbryderne gik brutalt til værks over for deres offer, som blev stukket i ansigtet med en kniv og slået flere gange i hovedet med et kosteskaft.

Manden blev tvunget til at udlevere pinkoden til sit dankort, som røverne derefter hævede penge på. Desuden forsvandt de med hans ur, pas og et kontantbeløb.

Umiddelbart efter det grove hjemmerøveri blev en 15-årig dreng anholdt og varetægtsfængslet i sagen.

Over for politiet satte drengen navne på to andre gerningsmænd, men det viste sig at være forkert, oplyser politikommissær Hans Erik Raben.

- Vi har derefter efterforsket os frem til de to, der nu er anholdt, fortalte han torsdag, efter at de to nu fængslede blev anholdt ved en planlagt aktion.

De to drenge på 15 og 16 år nægter sig skyldige. De ville i øvrigt ikke udtale sig i grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx