Af Jeppe Elkjær Andersen - 10/01-18 09:47; Opdateret: 10/01-18 13:31

Voldsomt billede: Politiet leder efter gerningsmand - kan du genkende ham?Voldsomt billede: Politiet leder efter gerningsmand - kan du genkende ham?

Politiet beder om hjælp

storybild

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en person, de mener, har begået to røverier på få dage. I begge tilfælde var gerningspersonen bevæbnet med en kniv.

Politiet har offentliggjort billeder af gerningspersonen, som de formoder står begge røverier. Billederne er taget fra overvågningen i en af de kiosker, som manden røvede. Her kan man blandt andet se, at manden truede personale med en kniv.

De to røverier blev begået henholdsvis 4. januar i Nærkøb-kiosken på Tvedvej i Kolding ved 20.20-tiden og i Nærkøb på Storegaden 26 i Lunderskov fredag 5. januar omkring klokken 9.30.

Politiet beskriver i en pressemeddelelse, at de mistænker, den samme gerningsmand står bag, da de to røverier ligner hinanden en del. Blandt andet var gerningspersonen bevæbnet med en kniv ved begge røverier.

Ved røveriet i Lunderskov beskriver politiet røveren på følgende måde:

'Gerningsmanden beskrives ved dette røveri også som dansk af udseende med hvid hudfarve og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke, hvor han havde en grå hættetrøje med hvide snore indenunder og mørkeblå baggy jeans. Han var ved dette røveri også bevæbnet med en kniv.'

Ved røveriet i Kolding beskrives gerningsmanden således:

'Gerningsmanden beskrives som en mand på 30-40 år, omkring 165-170 cm høj og almindelig af bygning. Han er dansk af udseende med hvid hudfarve, og han har lyse skægstubbe og taler dansk. Manden var ved røveriet i Lunderskov iført en grå hættetrøje med hvide snore, en mørkeblå jakke, blå bukser, og han var bevæbnet med en buet kniv.'

Hvis man kender manden på billedet, kan politiet kontaktes på 114.

Her er den efterlyste, da han kommer ind i kiosken. (Billede: Politi)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx