Af Lars Dinesen - 29/05-14 20:33; Opdateret: 29/05-14 20:51

Tys-tys-kilde vil ikke tale med politiet længereTys-tys-kilde vil ikke tale med politiet længere

Den såkaldte tys-tys kilde vil ikke længere lade sig afhøre af politiet om Se og Hør skandalen, oplyser hans advokat, Michael Juul Eriksen.

storybild

(Billede: Polfoto/KHAN TARIQ MIKKEL)

Se og Hørs såkaldte tys-tys-kilde har gennem sin advokat meddelt politiet, at han ikke vil lade sig afhøre om sagen, så længe Allers egen undersøgelse står på.

Det oplyser hans advokat, Michael Juul Eriksen, til Ritzau.

Ken B. om fyringsmail: Jeg var ved at falde ned af stolen
Ken B. om fyringsmail: Jeg var ved at falde ned af stolen

- Desuden har jeg bedt politiet om at indhente det materiale, som Aller har samlet sammen gennem afhøringer således, at vi andre også kan se, hvad der står i det, siger han.

Se og Hør-journalister afviser Qvortrups forklaring
Se og Hør-journalister afviser Qvortrups forklaring

Hans klient, der arbejdede hos IBM og udførte opgaver for Nets, er mistænkt for at være den såkaldte tys-tys-kilde, som i en årrække fodrede Se og Hør om, hvor de kendte og de kongelige brugte deres kreditkort.

Skandalen om de lækkede oplysninger begyndte at rulle, da den tidligere journalist på Se og Hør Ken B. Rasmussen udgav en bog, der blandt andet handlede om forholdene på bladet.

Siden er politiet gået ind i sagen og har sigtet flere personer. Det drejer sig blandt andet om tys-tys-kilden, flere tidligere chefredaktører på Se og Hør og Allers nuværende udgiverdirektør, Per Ingdal.

Sideløbende har Aller iværksat sin egen undersøgelse for at blandt andet at finde ud af, om der er foregået ulovligheder på bladet - altså langt hen ad vejen det samme som politiet undersøger.

Politiet ransager Se og Hør - flere journalister anholdt
Politiet ransager Se og Hør - flere journalister anholdt

I den forbindelse har blandt andre Ken B. Rasmussen været afhørt til Allers undersøgelse, ligesom tys-tys kilden er blevet bedt om at afgive forklaring til undersøgelsen, hvilket han dog har nægtet.

- Efter min opfattelse, kan man som sigtet i en sag ikke starte sin egen undersøgelse og afhøre andre sigtede i den samme sag, siger Michael Juul Eriksen.

Advokat: Qvortrup vil nægte sig skyldig i Se og Hør-sag
Advokat: Qvortrup vil nægte sig skyldig i Se og Hør-sag

Hans klient har været til en indledende afhøring hos politiet, og det var meningen at han skulle til yderligere afhøringer.

Syv ansatte sendt hjem fra Se og Hør
Syv ansatte sendt hjem fra Se og Hør

- Men det har jeg sagt nej til, når vi ikke ved, hvilket materiale Aller ligger inde med.

- Jeg vil jo aldrig nogensinde råde min klient til at lade sig afhøre, når jeg ved, at der ligger et meget stort materiale, som jeg ikke kender til, siger Michael Juul Eriksen til Ritzau.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Kvinde fundet liggende på banegård:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx