Af - 12/04-16 07:06; Opdateret: 13/04-16 06:36

Usædvanlig annonce: Mand sælger sin BMW fordi han skal i fængselUsædvanlig annonce: Mand sælger sin BMW fordi han skal i fængsel

En bruger på Gul og Gratis har en helt særlig grund til, at han sælger sin BMW.

Bildstrecke im Grossformat »

Var det noget med en brugt BMW til 35.000 kroner? Det lyder som en ganske almindelig bilannonce, men der ligger alligevel en noget usædvanlig årsag bag salget, hvis man i hvert fald skal tro det, der står.

Bilen skal nemlig sælges, fordi ejeren skal en tur i fængsel. Det står både i teksten og i overskriften på en salgsannonce på Gul og Gratis, der er slået op i Horsens-området.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Og så tænker du måske, at det må være svært at sælge sin bil fra fængslet, men det kan nu nemt klares.

' Jeg har mobil i fængsel,' står der nemlig i annoncen sammen med det oplyste telefonnummer, og der understreges, at 'handel er intet problem'.

Screendump fra GulogGratis.dk

25 procent af danskerne sælger ud for at komme på ferie
25 procent af danskerne sælger ud for at komme på ferie

Metroxpress har ringet nummeret op for at høre, om historien er god nok, eller om det bare er et godt salgstrick, der skal få annoncen til at skille sig ud blandt mængden, men det viser sig i første omgang at være ingen af delene.

- Jeg ejer slet ikke en BMW, lyder det nemlig i telefonen fra en mand, der kalder sig det samme fornavn som brugeren, der har slået annoncen op.

Kæresten kræver at han dropper hunden - så laver han en episk annonce
Kæresten kræver at han dropper hunden - så laver han en episk annonce

Han virker ikke synderlig interesseret i at sige noget, og han vil hellere høre, hvorfor vi er så interesseret i at skrive om den annonce, som han i første omgang påstår ikke at have noget med at gøre - ud over at hans telefonnummer står i den.

Og inden vi når meget længere bliver røret smækket på, og spørgsmålet om, hvorvidt annoncen er ægte eller bare lavet for sjov, må stå hen i det uvisse. Men nu fik den i hvert fald lidt omtale...

Fona lukker og bliver til Elgiganten
Fona lukker og bliver til Elgiganten

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan klager over PET - vil beskyttes af livvagter

LÆS OGSÅ: Ti Fona-butikker er reddet - Elgiganten tager over

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx