Af - 25/07-15 09:09

DMI: Nye skybrud i aften – her vil massiv regn og torden rammeDMI: Nye skybrud i aften – her vil massiv regn og torden ramme

Danmark vil have oplevet to massive uvejr, når lørdagen er overstået.

storybild

Arkiv (Billede: Polfoto)

En ulykke kommer sjældent alene, og det gælder i dag også for uvejr. Således kan danskerne forberede sig på store regnmængder i aften – netop som det verserende uvejr vil være overstået.

I morgentimerne vil mange i Jylland have oplevet mellem 30 og 40 millimeter regn, og hos DMI forventes det, at regnen nogle steder er faldet så kraftigt, at der har været tale om skybrud.

Nattens og morgenens regn er nu på vej mod nordøst, dog med svækket kraft. Men Sjællænderne skal ikke glæde sig for tidligt.

DMI varsler
DMI varsler "farligt" vejr i sommerdanmark

- Vi forventer nogle kraftige regn- og tordenbyger i aften, og de kan godt give skybrud på Fyn og Sjælland, siger meteorolog hos DMI, Thyge Rasmussen.

- Der bliver tale om kortvarige og kraftige byger, så det er ikke sikkert at alle bliver ramt, siger meteorologen.

Søndagen bliver en blæsende omgang: I den sydlige del af landet vil vindstyrken være op til til kuling, mens den ved Østersøen når op til hård kuling med risiko for vindstød af stormstyrke. Den kraftige blæst aftager kun langsomt i løbet af søndagen, og det vil først være om aftenen, at vinden er aftaget i Nordjylland og på Bornholm.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx