Af MARIA CHRISTINE MADSEN - 20/06-17 12:08; Opdateret: 20/06-17 12:27

Nye spor i Emilie Meng-sagenNye spor i Emilie Meng-sagen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået et nyt spor i sagen om Emilie Meng, der blev fundet dræbt juleaftensdag 2016. Politiet søger nu hjælp fra borgerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået et nyt spor i sagen om Emilie Meng, der blev fundet dræbt juleaftensdag 2016. Politiet søger nu hjælp fra borgerne.

En af overvågningsvideoerne fra Korsør station, hvor den dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set om natten den 10. juli 2016, viste en bil, der kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen omkring det tidspunkt, hvor Emilie sidst blev set. Desværre var kvaliteten af videoen så ringe, at billederne ikke umiddelbart kunne bruges. I stedet blev de sendt til en ekspert i udlandet.

- Efter flere måneders arbejde med overvågningsvideoen har vi netop modtaget resultatet af de tekniske undersøgelser. Derfor kan vi nu gå ud i offentligheden med nye oplysninger, siger efterforskningsleder vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Videoen viser en lys personbil, som med stor sandsynlighed er af mærket Hyundai I30, model 2011-2016, hatchback (se vedhæftede billeder) – eller en bil, der ligner den meget. Bilen kører fra parkeringspladsen og rundt om stationen klokken 4.07 den 10. juli 2016 (se vedhæftede kort og den rekonstruerede video).

Politiet hører meget gerne fra folk, der har viden om denne bil, eller som befandt sig i nærheden af Korsør station i tidsrummet 3.30 – 4.30 den 10. juli, og som endnu ikke er blevet kontaktet af politiet.

Det var søndag den 10. juli om morgenen, at Emilie Meng forsvandt sporløst fra Korsør, efter hun havde sagt farvel til nogle veninder, hun havde festet med. Mens de tog en taxa hjem, valgte Emilie at tage turen fra stationen til fods.

Men hun kom aldrig hjem.

Først mere end fem måneder senere fandt man ud af, hvad der var sket med hende. I en skovsø ved Borup nær Roskilde blev hendes lig fundet juleaftensdag. Selvom politiet endnu ikke har frigivet mange detaljer om fundet, stod det klart, at hun var dræbt.

Opdaterers...

LÆS OGSÅ: Afviser rygter om Emilie Mengs gravsted: Det er en misforståelse

LÆS OGSÅ: Fem måneder efter fundet af Emilie Meng: - Det er en meget atypisk sag

LÆS OGSÅ: Emilie Mengs far taler ud: - Hun var den eneste, jeg havde tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx