Af Ritzau - 07/12-16 08:37; Opdateret: 07/12-16 08:58

Sigtet for skud mod betjent vil ikke udtale sig i rettenSigtet for skud mod betjent vil ikke udtale sig i retten

Den 26-årige mand, som er sigtet for at skyde mod betjent tirsdag, nægter sig skyldig i drabsforsøg.

storybild

Kampklædt politi med skarpladte maskinpistoler og bombedryddere gennemførte en storstilet aktion ved et rækkehus i Glostrup-bydelen Hvissinge tirsdag formiddag 6. december. På adressen bor moren til den 26-årige mand, som er anholdt og mistænkt for tirsdag morgen klokken 8.20 at have skudt en betjent fra Københavns Vestegns Politis hundesektion i hovedet. (Foto: Steven Knap / Droto dk/Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/Steven Knap / Droto Dk)

Dusinvis af politifolk bevogter onsdag morgen Retten i Glostrup. Her bliver en 26-årig mand fremstillet i grundlovsforhør efter skud mod en politimand tirsdag.

Ud fra politiets tilstedeværelse at dømme skulle man tro, at der var tale om en terrorsag. Men tirsdag oplyste politiet, at der formentlig var tale om "en gal mands værk".

Manden blev ført ind i retssalen uden håndjern, men til gengæld iført et fikseringsbælte.

Mandens forsvarer oplyser, at den sigtede nægter sig skyldig, og at han ikke vil udtale sig under grundlovsforhøret onsdag.

En 43-årig politimand er stadigvæk i kritisk tilstand, efter at han tirsdag morgen blev ramt af skud i hovedet ud for Politigården i Albertslund.

Tirsdag oplyste politiet, at gerningsvåbnet - en kaliber 22 pistol - formentlig er blevet stjålet fra Rødovre Skydeklub. Men våbnet er ikke fundet endnu.

Dommer ved Retten i Glostrup har onsdag valgt både at beskytte den skudramte betjent og den 26-årige mand med et navneforbud.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx