Af - 23/06-17 15:29

Petrine var væk i fire dage: Nu fortæller faren hvor hun varPetrine var væk i fire dage: Nu fortæller faren hvor hun var

Nu viser det sig, at hun blot nød naturen.

storybild

Gymnasieeleven Petrine Rosenlund Stryhn fra Fredericia havde været væk i fire dage, imens politiet, familien og danskerne ledte efter hende. Nu viser det sig, at hun blot nød naturen.

Det er hendes far Mads Stryhn, der fortæller, at hun havde gemt sig i en skov for at tænke. Nogle der kendte familien, så den unge pige, der havde været forsvundet i flere dage, gå på Fredericiavej i Vejle. Hun blev derefter bragt sikkert hjem, fortæller Vejle Amts Folkeblad.

19-årige Petrine er fundet
19-årige Petrine er fundet

Faren siger, at det var svært at forstå, hvorfor hans datter havde valgt at gemme sig i flere dage, mens familie og venner var bekymret.

- Hun siger, at nu har hun været derude og fået helt styr på sine tanker, så derfor kunne hun godt tage hjem nu. Det er mest af alt, fordi hun gerne vil nå det hele og gøre alt perfekt. Det kan være svært, når man har mange jern i ilden, som man gerne vil gøre rigtig godt, siger Mads Stryhn.

Politifolk med hunde leder efter 19-årige Petrine
Politifolk med hunde leder efter 19-årige Petrine

Den unge pige på 19 år er vant til at være i naturen, og derfor havde faren anelser om, at det var der, hun befandt sig. Det fortalte han tidligere til BT. Anelserne fik han ret i, da datteren havde gemt sig i en skov nær Vejle.

Han fortæller nu, at Petrine Rosenlund Stryhn godt vidste, at det var forkert og nu er meget overrasket over alt det, hun fik sat i gang. Flere af hendes venner havde også skrevet mange søde beskeder, som hun værdsætter.

Faren runder af med at sige, at det har været helt vildt, hvordan danskerne står sammen for at hjælpe hinanden.

LÆS OGSÅ: 19-årige Petrine sporløst forsvundet: Sidste livstegn i mandags

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx