Af Caroline Kristensen - 10/02-18 15:19; Opdateret: 10/02-18 16:01

Hele kongefamilien var samlet hos prins Henrik på RigshospitaletHele kongefamilien var samlet hos prins Henrik på Rigshospitalet

Hele kongefamilie ankom lørdag eftermiddag til Rigshospitalet for at besøge prins Henrik, der endnu er indlagt.

storybild

Familien ankom til hospitalet omkring kl. 15.00, fortæller BTs medarbejder på stedet.Dronning Margrethe ankom først og ventede derefter på, at kronprinsparret ankom. I modsætning til Marys besøg hos prins Henrik i går formiddags, hvor hun havde taget de to store børn, Christian og Isabella med, var alle fire børn denne gang med for at besøge deres grandpapa.

Kort derefter ankom prins Joachim og Marie med prins Nikolai, Felix og prinsesse Athena.Prins Henrik lider af en lungeinfektion og fik tidligere i januar konstateret en godartet tumor i venstre lunge.

De sidste to dage har flere medlemmer at kongefamilien været på besøg.Kronprinsesse Mary var sammen med prins Christian og prinsesse Isabella de første til at besøge den alvorligt syge Prins Henrik. I går eftermiddags omkring kl. 16 ankom Dronning Margrethe, prins Joachim og sønnerne Prins Nikolaj og Felix. De forlod Rigshospitalet omkring en time senere.

Kronprins Frederik, der fredag rejste hjem fra de vinterolympiske lege i Sydkorea, var i løbet af fredag aften også på besøg hos prins Henrik. Han ankom til Rigshospitalet sammen med kronprinsesse Mary og dronning Margrethe.

Opdateres...

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx