Af - 01/08-14 12:00

På vanvidstogt: Tog slamsuger hjem fra byenPå vanvidstogt: Tog slamsuger hjem fra byen

En ung mand er sigtet for spiritus- og narkokørsel

storybild

Denne slamsuger har intet med sagen fra Rømø at gøre. Personen her på billedet er med til at tømme toiletterne på Roskilde Festival. (Billede: Polfoto)

En 19-årig mand valgte en noget alternativ transportform for at komme til sin hjemby Vejle, da han i nat havde været ude for at feste på sommerøen, Rømø.

Den unge mand, der havde været i sommerhus på Rømø, var ude i nattelivet for at feste. Her fik han indtaget både alkohol og narkotika.

Da han ville hjem i morges, påbegyndte han en række ulovligheder, der senere førte til anholdelse.

- Han stjal en firehjulstrækker, forsøgte senere at stjæle en traktor og endte med at stjæle en slamsuger, siger vagtchef i Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamand.

Uheldigvis for den 19-årige mand, så ejeren af slamsugeren tyveriet ske, og den unge mand nåede aldrig at forlade Rømø, inden han blev lagt i håndjern.

Ejeren kontaktede politiet og var endda selv i stand til at foretage en civil anholdelse, så en patrulje let kunne tage den påvirkede mand med ved ankomsten omkring klokken otte i morges.

Hvordan det præcist lod sig gøre, at ejeren af den stjålne slamsuger fik standset det vanvittige togt, er vagtchefen ikke informeret om.

Det står heller ikke klart, hvorfor den 19-årige følte trang til at udskifte den stjålne bil med først en traktor og derefter slamsugeren.

Festivalgæster børstede tænder i håndvaske smurt i lort
Festivalgæster børstede tænder i håndvaske smurt i lort

- Om han ikke kunne finde ud at at køre den, eller om han ville fortsætte i noget, der var mere interessant, ved jeg ikke, siger Ole Aamand.

Den 19-årige er nu taget hjem, men med en sigtelse på halsen for spiritus- og narkokørsel samt tyveri af køretøjerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx