28/09-17 17:50; Opdateret: 28/09-17 18:08

23-årig anholdt for drabsforsøg efter knivstik i Aarhus23-årig anholdt for drabsforsøg efter knivstik i Aarhus

En 36-årig mand blev stukket i armen på Randersvej i Aarhus tirsdag. En mistænkt er torsdag blevet anholdt.

storybild

Aarhus. Politiet har anholdt en 23-årig mand, som tidligere var blevet efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri tirsdag aften på Randersvej i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den mistænkte mand er blevet anholdt af Sydøstjyllands Politi i nærheden af Vejle torsdag. Han skal formentlig fremstilles i et grundlovsforhør fredag.

Den 23-årige sigtes for drabsforsøg, da han mistænkes for tirsdag at svinge en kniv mod en tilfældig 36-årig mand i Aarhus, som blev ramt i armen.

Han sigtes desuden for trusler og forsøg på brugstyveri, da han ifølge politiet forsøgte at true sig til adgang til flere personers biler og truede tre 14-årige drenge med en kniv.

Politiet oplyste onsdag, at den 23-årige mand først stoppede de tre drenge, der var på vej hjem fra fodbold ved Veri Center på Frijsenborgvej.

Han bad drengene om hjælp til at finde sin bil. Men da drengene sagde, at de skulle hjem, skal han have truet dem med en kniv. Han sagde, at han ville stikke dem, hvis de ikke fulgte med og hjalp ham.

Herefter forsøgte manden at stoppe tilfældige bilister for at få adgang til deres bil. Det lykkedes heller ikke.

Til slut på parkeringspladsen ved Shell og Q8 - tæt på McDonald's på Randersvej - skal manden have forlangt at få bilnøglerne af tre personer, der lige var steget ud af en bil.

Da de tre nægtede at aflevere nøglerne, skal den 23-årige have truet med at slå dem ihjel. Han stak desuden ud efter en 36-årig mand, som han ramte i armen.

Bagefter flygtede han fra gerningsstedet.

Onsdag efterlyste politiet så den 23-årige mand med foto. Politiet fortalte, at man var sikker på, at han var den rette mand. Hvordan politiet blev sikre på det, ville politiet ikke uddybe onsdag.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx