Af - 03/04-17 19:04; Opdateret: 03/04-17 19:28

Dansk kvinde gjorde STORE øjne, da hun kiggede ned i skraldespandenDansk kvinde gjorde STORE øjne, da hun kiggede ned i skraldespanden

En kvinde måtte lige kigge en ekstra gang, da hun gik forbi en skraldespand i Greve.

Bildstrecke im Grossformat »

Blandt affald og skrammel var der noget, der fik en 71-årig kvinde til at kigge en ekstra gang. Ved siden af en skraldespand i Greve lå der nemlig en plastikpose, som bevægede sig.

Da hun åbnede plasticposen, lå der tre små kattekillinger, der var blevet kasseret. Killingerne var meget små, men havde tilsyneladende ikke ligget længe på stedet, da hun tog dem op af posen.

Forskere slår fast: Katte er ikke onde - de er søde!
Forskere slår fast: Katte er ikke onde - de er søde!

Kvinden kontaktede Dyrenes Beskyttelse og fik dem dernæst bragt til dyreinternatet i Roskilde.

- De har ligget i skraldespanden i ganske kort tid, da de bliver fundet. Killingerne er kun omkring tre til fire uger gamle, så de er ikke helt i stand til at spise selv, så vi går straks i gang med at fodre dem med noget specielt foder, fortæller Henrik Hertz internatleder på Dyrenes Beskyttelse i Roskilde

Internatet i Roskilde fandt dagen efter en plejefamilie til de små killinger, hvor der er sørget for, at de bliver fodret hver tredje time, indtil de er store nok til at spise selv.

Din hund snyder dig for at få sin vilje
Din hund snyder dig for at få sin vilje

Killing The Kardashians: Her er verdens fire nye realitystjerner
Killing The Kardashians: Her er verdens fire nye realitystjerner

Netop i forårsperioden bliver mange dyr dumpet og smidt i skraldespande og papkasser landet over. Især katte får killinger i denne periode, men Dyrenes Beskyttelse oplever også, at dyr som marsvin, kaniner og høns bliver dumpet rundt omkring i landet. Henrik Hertz fortæller, at det sker næsten dagligt, at de bliver kontaktet om dyr, der er blevet efterladt.

- Hvis du har nogen dyr, du ikke har plads til, så vil jeg gerne opfordre til, at man tager ansvar. Og du selv finder et sted, de kan bo, eller at du selv tager dig af dem, indtil du finder et sted. Specielt med katte har vi på internatet et stort problem – vi har simpelthen ikke plads til dem, fortæller han.

GALLERI: 17 katte, der har en værre dag end dig
GALLERI: 17 katte, der har en værre dag end dig

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tilliden til folkepensionen smuldrer:...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx