Af Ritzau - 21/03-17 08:55

Snøffel-alarm! Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalsplinterSnøffel-alarm! Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalsplinter

På grund af en fejl i produktionen trækker Bisca et parti Snøfler tilbage. Kig efter udløbsdatoen.

Kageelskende danskere bør lige se sig for en ekstra gang, inden de sætter tænderne i en af Karen Volfs klassiske Snøfler.

Kageproducenten Bisca, der ejer Karen Volf-brandet, oplyser i en pressemeddelelse, at man trækker et parti Snøfler tilbage.

Det skyldes risikoen for metalsplinter i de chokoladeovertrukne kagebidder.

Øverst i artiklen kan du se, hvordan man laver den legendariske Snøfella, der består af snøfler og nutella. Der var ikke nogen metalsplinter i dén portion.

Undervejs i produktionen er en knækket fjeder røget med i dejen, og dele af den er formentlig røget videre ud i de færdige kager.

Derfor tilbagekalder Bisca alle pakker Snøfler, der er produceret den pågældende dag. De kan kendes ved, at de har sidste salgsdag 13. juli i år.

Kagerne er solgt i både Coops og Dansk Supermarkedsbutikker samt hos Lidl, Rema 1000, ABC og via grossister.

Bisca har ikke kendskab til, at nogen er kommet til skade som følge af fejlen.

- Samtidig har vi sat en intern evaluering i gang, så vi sikrer, at fejlen ikke sker igen, siger produktionsdirektør Jesper Arentoft Ahrenkiel i en pressemeddelelse.

Hvis man har købt en pakke Snøfler med den omtalte udløbsdato, kan man enten kassere den eller få refunderet købet i den butik, hvor man har købt dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx