Af Ritzau - 21/03-17 08:55

Snøffel-alarm! Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalsplinterSnøffel-alarm! Snøfler trækkes tilbage efter risiko for metalsplinter

På grund af en fejl i produktionen trækker Bisca et parti Snøfler tilbage. Kig efter udløbsdatoen.

Kageelskende danskere bør lige se sig for en ekstra gang, inden de sætter tænderne i en af Karen Volfs klassiske Snøfler.

Kageproducenten Bisca, der ejer Karen Volf-brandet, oplyser i en pressemeddelelse, at man trækker et parti Snøfler tilbage.

Det skyldes risikoen for metalsplinter i de chokoladeovertrukne kagebidder.

Øverst i artiklen kan du se, hvordan man laver den legendariske Snøfella, der består af snøfler og nutella. Der var ikke nogen metalsplinter i dén portion.

Undervejs i produktionen er en knækket fjeder røget med i dejen, og dele af den er formentlig røget videre ud i de færdige kager.

Derfor tilbagekalder Bisca alle pakker Snøfler, der er produceret den pågældende dag. De kan kendes ved, at de har sidste salgsdag 13. juli i år.

Kagerne er solgt i både Coops og Dansk Supermarkedsbutikker samt hos Lidl, Rema 1000, ABC og via grossister.

Bisca har ikke kendskab til, at nogen er kommet til skade som følge af fejlen.

- Samtidig har vi sat en intern evaluering i gang, så vi sikrer, at fejlen ikke sker igen, siger produktionsdirektør Jesper Arentoft Ahrenkiel i en pressemeddelelse.

Hvis man har købt en pakke Snøfler med den omtalte udløbsdato, kan man enten kassere den eller få refunderet købet i den butik, hvor man har købt dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Skoleskyderi i USA: Nu ved politiet,...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx