Af Christian Hansen - 20/07-17 11:07

Overrasket? Så længe holder danske mænd i sengenOverrasket? Så længe holder danske mænd i sengen

En undersøgelse blandt kvinder i 20 lande slår fast, hvad danske mænd formentlig har fortalt dem selv længe: Danske mænd holder længst i sengen.

storybild

Det er utroskabssitet VictoriaMilan, der står bag undersøgelsen.

Den kontroversielle datingtjeneste, der opfordrer til at udleve lyst til affære, har i en spørgeskemaundersøgelse ifølge avisen The Sun spurgt 6,117 kvindelige brugere om, hvor længe deres mænd holder i sengen.

Her lyder konklusionen, at danske mænd udviser mest stamina. Hele 44 minutter bruger en dansk mand i gennemsnit på at fornøje sin partner, når lagengymnastikken begynder. Og det er mere end rigelig tid til at indtage førstepladsen på listen.

Af undersøgelsen fremgår det videre, at nordiske mænd generelt tager sig længst tid til at sørge for, at deres kvindelige partner får tid til at nyde de intime stunder. Således ligger landene Finland, Sverige og Norge placeret på henholdsvis en tredje- femte- og sjetteplads.

Ifølge stifter og administrerende direktør for VictoriaMilan, Sigurd Vedal, kræver det sin mand at sørge for, at deres kvindelige partnere bliver tilfredsstillet.

»At beholde en selvsikker, smuk og uafhængig kvinde udelukkende i din seng er ikke en nem opgave, så heroiske mænd vil sætte så meget tid af som det kræves for at holde lyst-niveauet i skak.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx