Af Ritzau - 18/05-16 09:28; Opdateret: 18/05-16 17:16

Frontalt sammenstød med lastbil koster en mand livetFrontalt sammenstød med lastbil koster en mand livet

55-årig mand i personbil er død efter at være stødt frontalt sammen med lastbil på sydsjællandsk landevej.

storybild

Et frontalt sammenstød med en lastbil har onsdag kostet føreren af en personbil livet. Ulykken skete på landevej 54 ved Toksværd. (Billede: Free/Thinkfoto.dk/colourbox)

En 55-årig mand fra Næstved-området mistede onsdag morgen livet i en trafikulykke på landevej 54 ved Toksværd i Sydsjælland.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skete ulykken klokken 7.36 onsdag morgen på strækningen mellem Rønnede og Næstved.

- Af ukendte årsager kører en personbil over i den modsatte kørebane, hvor den kører frontalt ind i en lastbil, fortæller Anders Mikkelsen, der er vagtchef hos politiet.

Manden i personbilen var alene, og han har mistet livet. Føreren af lastbilen var en 50-årig mand fra Køge. Han er sluppet fra ulykken uden fysiske skader, men er ifølge vagtchefen påvirket af begivenheden.

Den afdøde mands pårørende er onsdag eftermiddag blevet underrettet.

Landevejen var på grund af ulykken spærret i begge retninger, mens politi og redningsmandskab arbejdede på stedet.

Politiet skal blandt andet forsøge at klarlægge den nærmere årsag til ulykken. Det foregår typisk gennem afhøring af eventuelle vidner og ved hjælp af tekniske undersøgelser.

- Vi har en bilinspektør på sagen. Han skal blandt andet undersøge, om det kan være en fejl på bilen, som har gjort, at den er kørt over i den anden side af vejen. Men det kan være, at vi aldrig får svar på hvorfor, siger Anders Mikkelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen skal...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx