Af Berit Hartung - 12/03-18 12:21

14-årig dreng død efter indtagelse af medicin: Pige i livsfare14-årig dreng død efter indtagelse af medicin: Pige i livsfare

Ved du noget om sagen? Skriv til os på 1929@bt.dk eller på vores side på Facebook.

storybild

To teenagere indtog lørdag en andens receptpligtige medicin. Det fik tragiske konsekvenser. En 14-årige dreng døde, mens en jævnaldrende pige er i livsfare. (Arkivfoto) (Billede: Martin Sylvest Andersen)

Ved du noget om sagen? Skriv til os på 1929@bt.dk eller på vores side på Facebook.

To børns forsøg med medicin fik tragiske konsekvenser i weekenden.

To teenagere tog lørdag aften en andens receptpligtige medicin. Det fik fatale følger. En 14-årig dreng har mistet livet, mens hans jævnaldrende veninde er i livsfare.

Det skriver tv2.dk, som har fået oplysningerne bekræftet af Københavns Politi.

Børnene opholdt sig i en lejlighed på Østerbro i København, da de tog medicinen. De fik begge hjertestop. Drenge døde, mens pigen stadig er i live. Hendes tilstand betegnes som kritisk.

Ifølge Ekstra Bladet tilhører lejligheden en 40-årige kvinde fra misbrugsmiljøet, og flere helt unge var tilsyneladende samlet hos hende lørdag aften. Derfor lå der en række receptpligtige medikamenter fremme, som de unge indtog.

Vicepolitiinspektør Riad Tolba siger til avisen, at de unge bruger lejligheden som samlingssted. Han tilføjer, at politiet betragter sagen som en tragisk episode, og at der ikke er hverken anholdte eller sigtede i sagen.

Den 14-årige pige ligger nu i koma på Rigshospitalets traumecenter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Magnussen klarer den videre: Har...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx