28/03-15 15:19

Sundhedsminister: Oprydning i Sundhedsstyrelsen igangsatSundhedsminister: Oprydning i Sundhedsstyrelsen igangsat

En ny sag om fejlbehandling har ramt Sundhedsstyrelsen, hvor der skal ryddes op, siger Hækkerup.

storybild

- Jeg er i gang med at rydde op, lyder det fra ministeren (Billede: Polfoto)

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) siger, at der er ved at blive ryddet op i Sundhedsstyrelsen efter ny sag om fejlbehandling, som følger i kølvandet på en række skandalesager.

- Det er rigtigt af Sundhedsstyrelsen at reagere omgående, når der bliver rejst tvivl om patientsikkerheden. Det her er én blandt flere sager, der bekræfter, at der skal ryddes op i Sundhedsstyrelsen.

- Jeg er i gang med at rydde op og forhandler netop nu med Folketingets partier om, hvordan det fremtidige tilsyn bliver så godt, som det skal være, siger han i en pressemeddelelse.

En fynsk psykiater suspenderes lørdag øjeblikkeligt efter i årevis at have fejlbehandlet patienter formentlig som følge af et hovedtraume ved et fald fra et stillads i 2002, skrev DR tidligere lørdag.

Så sent som for en uge siden behandlede han stadig patienter, senest på et botilbud for psykiatriske patienter i Odense.

Det er endnu en sag i en lang række problematiske sager for Sundhedsstyrelsen, som kostede direktør Else Smith jobbet for nylig, da sundhedsministeren for nylig fyrede hende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx