Af - 12/07-16 17:03

Truede kioskejer i Esbjerg med kniv - det skulle han aldrig have gjortTruede kioskejer i Esbjerg med kniv - det skulle han aldrig have gjort

Det er fandme en sej kioskejer!

storybild

Lørdag eftermiddag kom en sortklædt knivbevæbnet røver ind i Cong Dinh Nguyens kiosk i Esbjerg, men hvis røveren troede, han ville slippe afsted med penge, hanvde han gjort regning uden vært.

Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay
Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay

Cong Dinh Nguyen sad i baglokalet, da han hørte en komme ind i kiosken. Da han kom ud, stod han overfor en sortklædt spinkel mand, der var bevæbnet med en 30 cm. lang kniv, men i stedet for at give røveren penge, greb kioskens ejer sit baseballbat, skriver JyskeVestkysten.

- Han trækker kniven, mens vi står ansigt til ansigt. Men jeg løber tilbage efter mit bat, og så løber jeg fire eller fem kilometer efter ham. Jeg var kun fire-fem meter efter ham hele tiden. Men så var jeg nødt til at standse for at gå tilbage og passe min kiosk.

- Politiet siger, at det må man ikke. Jeg ved ikke, om de giver mig en bøde, men jeg er ligeglad. Jeg fucking smadrer ham med det bat. Jeg kan ikke tale med folk, der står med en kniv i hånden, siger dCong Dinh Nguyen til JydskeVestkysten.

Kæresten var hende utro - men så fandt hun på den perfekte hævn
Kæresten var hende utro - men så fandt hun på den perfekte hævn

Den hurtigløbende røver beskrives således:

25-30 år, spinkel, 160-170 centimeter høj, mørk i huden, talte dansk med accent, bar sort joggingtrøje, sorte joggingbukser og havde en sort plasticpose i hånden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx