Af - 31/03-15 19:55

Verdenskendt dansk dværg afliver internationalt rygteVerdenskendt dansk dværg afliver internationalt rygte

Flere udenlandske medier har pyntet på en historie om danske Anton Krafts forhold til en transkønnet kvinde, mener hovedpersonen selv.

Bildstrecke im Grossformat »

I Danmark kender vi 52-årige Anton Kraft som verdens stærkeste dværg, fordi han blandt andet har rekorden som den eneste, der kan løfte fire gange sin egen kropsvægt.

I udlandet er han ud over det nu også blevet kendt som dværgen, der er kærester med en transkønnet kvinde, som han overvejer at gifte sig med. Det har flere store medier som Metro og The Mirror i de sidste par dage skrevet om.

Men den historie er ikke helt sand, fortæller Anton Kraft til metroxpress. Han kender ganske rigtigt den transkønnede kvinde, China Bell, og de har et langdistanceforhold, men slet ingen planer om at gifte sig, lyder det fra 52-årige bodybuilder.

- Jeg fik et chok, da jeg så artiklerne. Det er en lille historie, der er blæst helt ud af proportioner. Det er ikke meget mere end en ferieromance, siger han om det forhold, han har til China Bell.

TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'
TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'

I artiklerne fra de udenlandske medier lyder det blandt andet, at de to har datet i seks måneder, og at Anton Kraft nyder det, fordi China Bell som transkønnet kvinde går meget op i at være feminin. Men han mener ikke, at der er tale om seriøs dating.

- Jeg bliver spurgt, om jeg kan lide at gå ud at spise med hende, og det kan jeg, så jeg svarer 'ja', siger Anton Kraft, der tror, at hans svar er blevet misforstået og dermed været med til at danne billedet af, at de har et mere seriøst forhold.

Den 52-årige dansker fortæller, at det er rigtigt nok, når de udenlandske medier citerer ham for at kalde hende sjov og sød, for det synes han, at hun er.

TV: Sjovt - se Beckham i ny undertøjsvideo
TV: Sjovt - se Beckham i ny undertøjsvideo

Men at der skulle være tale om bryllupsplaner passer altså ikke. I The Mirror og Metro er Anton Kraft ellers citeret for at sige, at 'han måske også vil gå ned på et knæ og spørge China, fordi hendes fornavn vil passe godt med hans efternavn.'

Og på nogle af de billeder, som medierne bringer, står de to også og kysser. Anton Kraft fortæller til metroxpress, at de blev bedt om det, og at de gjorde det, fordi 'det var sjovt, og at de kan lide hinanden'.

Citatet er også lidt af en overdrivelse. Ifølge Anton Kraft var det bare en sjov tanke, han nævnte for den udenlandske journalist, men han har ingen planer om at gøre det til virkelighed lige foreløbigt, lyder det altså.

TV: Tror at far slår sit barn - det vil heltemodig kat ikke finde sig i
TV: Tror at far slår sit barn - det vil heltemodig kat ikke finde sig i

They're an unlikely pair of love birds.

Posted by Metro on Tuesday, March 31, 2015

'World's strongest dwarf' to wed 6ft 3in tall transgender woman

Posted by Irish Daily Mirror on Monday, March 30, 2015

TV: Chokeret læge bad dem filme, da deres ufødte barn gjorde dette
TV: Chokeret læge bad dem filme, da deres ufødte barn gjorde dette


LÆS OGSÅ: TV: Er det årets platteste reklame?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx