Af - 26/08-16 13:01; Opdateret: 26/08-16 13:57

Far om DSB-sag: - Her er vores version af episodenFar om DSB-sag: - Her er vores version af episoden

16-årige Oliver Nielsen blev torsdag tilbageholdt af en ophidset togfører.

En del af episoden blev filmet. Metroxpress har valgt at sløre ansigterne. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En video af en vred togfører, der holder en dreng tilbage på Hellerup Station, er det seneste døgn blevet delt flittigt på sociale medier. I skrivende stund er videoen, som er optaget af Tinka Mieth, blevet afspillet mere end 900.000 gange på Facebook. Det skrev metroxpress om torsdag.

Drengen i videoen er 16-årige Oliver Nielsen. Ifølge Olivers far vælter Oliver og togfører på vej ud af toget, fordi Oliver skal skynde sig videre til en bus.

- Oliver har ikke skubbet ham. Han skulle hurtigt ud af toget og nå sin bus, og ved et uheld vælter både ham og togføreren.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Efter tumulten hjælper 16-årige Oliver Nielsen ifølge faderen togføreren op og siger undskyld, men togføreren vil ikke acceptere undskyldningen. I videoen ser man hvordan, togføreren tilbageholder teenageren, holder fast i hans tøj, og beskylder ham for vold mod tjenestemand.

- Han overreagerer jo fuldstændigt. Jeg synes, han har en meget voldsom reaktion. Det er ikke måden at håndtere det på, siger Michael Nielsen til metroxpress og forsætter:

- Jeg synes, han tackler det forkert. Han hidser sig meget op og siger, at det er vold mod tjenestemand.

DSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt af
DSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt af

På Facebook deler folk nu deres tanker om episoden. Flere skriver, at de tror den unge fyr flygter fra en bøde, men det afviser Michael Nielsen, der oplyser at sønnen fik en bøde, som han tog imod i toget, fordi han ved en fejl havde taget det forkerte rejsekort med.

- Han er tjekket ind med et rejsekort, men ikke det rigtige. Derfor fik han en afgift, og det er jo fair nok, siger Michael Nielsen, der forklarer at familien både har rejsekort til børn og voksne, og sønnen havde fået et børnekort med ved en fejl.

Metroxpress har kontakt DSBs pressevagt som oplyser, at de tager sagen alvorligt og har igangsat en intern undersøgelse. Dog kan det tage lidt tid, da DSB ifølge deres pressevagt gerne vil have flest mulige fakta fundet frem blandt andet videobåndene fra toget hvilket betyder, at toget først skal ind i på værksted.

LÆS OGSÅ: Vranten teenager får legendarisk straf for at smække med døren

LÆS OGSÅ: 19-årige Robert gik fra McDonalds til millionær

LÆS OGSÅ: Teenager stukket med kniv ved tankstation i Valby

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx