Af - 26/01-16 20:01

I denne alder møder du 'den eneste ene'I denne alder møder du 'den eneste ene'

En britisk undersøgelse afslører, hvilken alder du møder din eneste ene i.

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

Her finder du syv gode råd til at finde kærligheden på nettet.

Har du nogle år endnu, før du møder den eneste ene, eller er løbet for længst kørt? En ny britisk undersøgelse viser, hvilken alder vi typisk møder vores eneste ene i.

Det skriver Independent.

Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten
Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten

Resultaterne er baseret på svar fra 2000 deltagere og gennemsnittet ligger sidst i tyverne. Samlet er alderen 27, da kvinderne typisk møder deres udkårne i en alder af 25, hvor mændene venter til de er 28 år.

- Vi spørger allesammen vores venner: 'Hvornår vidste du, din partner var 'den eneste ene' eller 'hvor længe gik der før i kyssede?' Hvis dit forhold ikke falder indenfor disse tidsrammer, så kan du bruge dem til at justere dine forventninger, siger dating ekspert Kate Taylor.

Hvor mange har du 'lavet'? Det perfekte antal sexpartnere afsløret
Hvor mange har du 'lavet'? Det perfekte antal sexpartnere afsløret

Undersøgelsen er lavet af datingsitet Match.com og gemmer på andre interessante informationer om dating og parforhold. Eksempelvis viser det sig også, at hver tredje kysser på første date, mens en fjerdedel venter én eller to uger med at have sex.

- Hvor nogle forhold udvikler sig i deres eget tempo, bliver 'datere' ofte beroliget ved at sammenligne deres erfaringer med andres, siger dating ekspert Kate Taylor.

LÆS OGSÅ: Anker Boyes protegé: Det er Ankers dag i dag

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Så hurtigt bliver sex med en fast partner kedeligt

LÆS OGSÅ: Utro kvinder får kortere knald

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx