Af - 01/12-15 07:37; Opdateret: 01/12-15 09:02

TV: Voldsomt rambuktyveri – her smadrer tyve ind i bygning med gummigedTV: Voldsomt rambuktyveri – her smadrer tyve ind i bygning med gummiged

Familiefaren Jack Kyhe sad i første parket til et vaskeægte rambuktyveri og fik filmet det meste af episoden. - De var hurtigere og kyniske, siger Jack Kyhe.

Familiefaren Jack Kyhe overværede - og filmede -, da to rambuktyve stjal en hæveautomat med en gummiged natten til tirsdag 1. december i Ringe på Fyn. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det blev en noget andet juleafslutning i boldklubben for Jack Kyhe og hans to venner. De overværede nemlig et rambuktyveri natten til tirsdag 1. december, som Jack Kyhe fik fanget på video.

- Vi sad jo på første parket til tyveriet. Lige pludselig klokken 02.15 kommer en gummiged kørende og bakker tre meter tilbage ind i den cafe, vi sad på. 'Hvad fanden sker der', tænkte jeg. Jeg fattede det ikke helt, fortæller Jack Kyhe til metroxpress.

Gummigeden kørte herefter med fuld fart fremad og smadrede ind i Danske Bank, som ligger overfor cafeen i Ringe på Fyn.

Læs mere om rambuktyveriet her.

Ifølge Jack Kyhe var der to gerningsmænd. Den ene styrede gummigeden, og den anden gik i gang med at pusle ved overvågningskameraet.

- Det fik cafeejeren til at konstatere, at der var noget galt, og så løb han til telefonen for at ringe til politiet. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte filme det hele for at have nogle beviser, siger Jack Kyhe.

Tyveri af mad førte politiet til narkolager i dybfryser
Tyveri af mad førte politiet til narkolager i dybfryser

Jack Kyhes film er cirka fem minutter lang, og han får blandt andet filmet, hvordan de to rambuktyve i fællesskab får gummigeden til at løfte bankens hæveautomat over på en trailer. Herefter sætter de sig ind i den bil, som traileren hænger på, og så forsvinder de.

- Jeg gik ud af cafeen i håb om, at jeg kunne få filmet bilens nummerplade, men det var for mørkt til, at man kunne se den, siger Jack Kyhe.

USA anklager hackere for datatyveri fra 100 millioner kunder
USA anklager hackere for datatyveri fra 100 millioner kunder

De to rambuktyve fik øje på Jack Kyhe, men ignorerede ham.

De var fløjtende ligeglade med mig. De var hurtigere og kyniske, og havde kun for øje at komme hurtigt væk med hæveautomaten.
Det fortæller Jack Kyhes, der i et kort øjeblik overvejede, om han skulle forsøge at stoppe de to tyve.

- Jeg vidste jo ikke, om de havde en pistol i lommen, så jeg fik hurtig tænkt, at det måtte jeg hellere lade være med.

Politiet kom først et kvarter efter, at de var blevet tilkaldt. Rambuktyvene havde lagt søm ud på alle vejene til gerningsstedet bortset fra deres egen flugtvej.

Vatikanet anholder to forud for afslørende bogudgivelse
Vatikanet anholder to forud for afslørende bogudgivelse


LÆS OGSÅ: Politiet søger ejermænd til disse tyvekoster

LÆS OGSÅ: Narkopåvirket indbrudstyv faldt i søvn under flugten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx