Af - 23/06-16 12:53; Opdateret: 23/06-16 13:10

Sebastian tog på udveksling: Scorede to frække kærester på én gangSebastian tog på udveksling: Scorede to frække kærester på én gang

En dansk studerende fortæller nu om det halve år, hvor han boede sammen med to franske piger i et trekantsforhold.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Sebastian Kinegaard i 2013 rejste til Chile for at studere, var det bestemt ikke målet at få en kæreste. Og slet ikke to. På én gang.

Den i dag 25-årige CBS’er havde netop afsluttet et tre år langt forhold for at møde sin nye tilværelse helt uden forpligtelser, så det var tanken om det vilde single-liv, der herskede, da den unge universitetsstuderende tjekkede ind på økonomistudiet i Santiago.

Men mødet med to franske piger vendte hurtigt op og ned på den unge danskers liv i det halve år, han boede i det sydamerikanske land. Det er der nu kommet en bog ud af, hvor Sebastian Kinegaard fortæller om sit liv som udvekslingsstuderende, og ikke mindst de intime stunder med de to franske piger, Flore og Julia.

Den første trekant
I et interview med metroxpress fortæller Sebastian Kinegaard, hvordan det gik til, at han pludselig befandt sig i et trekantsforhold.

Den 25-årige fortæller, at han fandt ud af, at de to piger manglede et sted at bo, og da der var et ledigt værelse hos ham, lå løsningen lige for.

Studerende vælger gæld for at få den rigtige bolig
Studerende vælger gæld for at få den rigtige bolig

Til en fest en måneds tid senere stod det klart, at de tre var tiltrukket af hinanden.

- Det skete ret tilfældigt til en fest. Jeg gik ind på et værelse, hvor jeg ser, at de ligger i en seng. Først tror jeg, at den ene sover, men så hører jeg, at de fniser, og jeg ser at de kysser, fortæller Sebastian.

- I stedet for at gå, lukker jeg stille og roligt døren, og da jeg får øjenkontakt med Flore, kan jeg se, at de også synes, at det er frækt, at jeg er der. Så da de begynder at tage tøjet af, gør jeg det samme, siger han.

Herunder er et uddrag fra bogen

Julia sneg en finger ind i munden på Flore og kørte den ned langs Flores spændte krop. Med den strøg hun trusserne til side og stak den op i Flores underliv. Flore lukkede øjnene og bed sig i læben af nydelse. Hendes hænder strøg til vejrs, mens hendes fingre i luften fulgte Julias anslag med tungen. På samme vis strøg Flores stive bryster til vejrs gennem blusen, da hendes ryg løftede sig i en bue over madrassen og hun stønnende gispede efter vejret. Hun drejede sit hoved, så hun kom til at lægge kinden på hovedpuden og kigge direkte på mig.

Trekanten gentog sig i deres fælles lejlighed, og fra da af oplevede den unge dansker det specielle forhold som helt naturligt.

- Det var lidt et chok at vågne op til den første morgen. Jeg ligger med en pige i hver arm, og jeg kigger ned og ser, at jeg er nøgen, og at de er nøgne. Jeg var ret nervøs for, hvad de tænkte om det hele.

Men Sebastians bange anelser om, hvilket drama deres samleje kunne have skabt, forsvandt allerede over morgenmaden.

- De var simpelthen så afslappede og gode til at være i nuet, så hele den dag holdt vi bare i hånden, gik tur i parken og spiste middag. Vi var meget kæreste-agtige, siger han.

Tårefyldt farvel
Sebastian fortæller, at de tre nød hinanden og livet, indtil semestret i Chile var forbi. Derfor var det særligt hårdt at sige farvel.

- Vi var totalt grædefærdige i lufthavnen. Vi var stadig glade for hinanden, men vi gjorde det forbi, fordi vi skulle tre forskellige steder hen i verden, siger han.

Studiejob giver en højere løn efter uddannelse
Studiejob giver en højere løn efter uddannelse

Med sin bog opfordrer Sebastian Kinegaard andre unge studerende til at rejse ud. Han fortæller, at han har udviklet sig meget og vænnet sig af med at tænke så rationelt, som han plejede.

Pressede unge vælger forkert uddannelse
Pressede unge vælger forkert uddannelse

- Jeg har lært at være i nuet. Herhjemme bliver vi mødt af fremdriftsreformen, og vi bliver skolet til at tænke fremad og til at planlægge hele ens uddannelse. Nu ved jeg, at hvis det føles rigtigt, så er det nok også rigtigt. Jeg skal nok nå det, jeg gerne vil. På udveksling bliver man til nogen, mens man gennem uddannelse bliver til noget. Det er måske ikke erhvervserfaring, men det er den største livserfaring, man får med sig. Man får karakter, og det kan man bruge, når man skal træffe beslutninger i sit liv, siger Sebastian Kinegaard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx