Af Fie West Madsen - 28/12-17 18:31

Kvinde har været forsvundet i ugevis: 'Vi har ikke meget at gå efter'Kvinde har været forsvundet i ugevis: 'Vi har ikke meget at gå efter'

En kvinde fra Aggersund i Nordjylland har været forsvundet i flere uger.

storybild

72-årige Tarja Tunlikki Mustalaht er sidst set den 13. december.

72-årige Tarja Tunlikki Mustalaht er sidst set den 13. december, da hun kørte fra sin bopæl i Aggersund i Nordjylland, og torsdag starter frivilligorganisationen Missing People en eftersøgning.

'Der indkaldes herved til eftersøgning efter den forsvundne Tarja, som sidst er set d. 10-12-17 ved Super Brugsen i Fjerritslev. Det er stadig bilen der er i fokus, det er en lyseblå Skoda Fabia, årgang 2003 med registreringsnummer AP 45056,' skriver Missing People i et opslag på Facebook.

Eftersøgningen er startet klokken 10 i Fjerritslev og foregår i egen bil, lyder det. For at deltage skal du være fyldt 18 år, men man behøver ikke deltage i hele tidsrummet.

Nordjyllands Politi synes, det er helt i orden, at Missing People arrangerer en privat eftersøgning. Hos politiet selv er man på bar bund.

»Vi har ikke meget at gå efter. De tekniske muligheder - sporing af kvindens telefon og bilens nummerplade - har ikke givet noget resultat, og vi har ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden, så vi har ingen indikation af, om hun er i nærheden eller et helt andet sted i Danmark eller i udlandet,« siger vagtchef hos Nordjyllands Politi Karsten Højrup til TV 2 Nord.

72-årige Tarja Tunlikki Mastalaht beskrives ifølge TV 2 Nord som:

  • 155-160 cm høj
  • Kraftig af bygning
  • Kort rødt hår

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: 14-årig dreng død efter...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx