Af - 19/01-14 18:45

Er Trine for farlig til diskotekerne?Er Trine for farlig til diskotekerne?

En hyggelig aften i byen blev med ét afbrudt, da Trine Trøstrup Darré blev afvist i døren. Angiveligt på grund af hendes tatoveringer.

storybild

Trine klar til festen, der fik en brat afslutning. (Billede: Privat)

Hun var en del af et selskab på 20 mennesker. Alle var skrevet på gæstelisten, og en fed aften kunne begynde, da Trine Trøstrup Darré og resten af selskabet i weekenden troppede op foran natklubben Zen i København.

Tatovører om ulovlige tusser: Ja tak!
Tatovører om ulovlige tusser: Ja tak!

De 19 første i selskabet kom ind uden problemer, men ikke Trine der blev afvist i døren.

- Jeg fik forklaringen, at jeg ikke kunne komme ind, fordi jeg har en synlig tatovering. Men altså, jeg har tatoveret en natsværmer på halsen, den er ikke farlig, men har en masse symbolik for mig, siger Trine Trøstrup Darré til mx.dk.

Tatoveringer er blevet en pigeting
Tatoveringer er blevet en pigeting

Ikke en ballademager
Hun var iført en stor vinterjakke, så selv om hun har flere tatoveringer, var det kun den på halsen, som dørmanden kunne se. Trine understreger, at hun ankom til stedet glad og klar til en god bytur.

- Jeg forstår det slet ikke, jeg var dullet op, som piger nu er, men ligner ikke en ballademager. Jeg kommer ikke i streetwear, stor hættetrøje eller ligner på anden måde et bandemedlem.

Da hun blev afvist i døren, valgte resten af selskabet at forlade stedet sammen med hende. Men for Trine var aftenen ødelagt, og hun tog kort efter hjem til Slagelse.

Danskerne elsker ulovlige tatoveringer
Danskerne elsker ulovlige tatoveringer

Debat værd at tage
En meningsmåling foretaget af YouGov for Metroxpress i september viste, at 17 procent af danske kvinder har en 'tus', mens det kun er 13 procent af mændene. Af samme fremgår det også, at næsten hver fjerde unge i dag har en tatovering.

- Jeg synes, at det er en debat, som er værd at tage. Det handler ikke kun om tatoveringer. Det handler om, at man ikke kan få lov at være sig selv i samfundet og at der skal laves dresscodes, der viser, hvordan man skal se ud for at høre til de forskellige steder. Om man får lov at komme ind afhænger af, hvordan man ser ud. Det pisser mig sgu af, at jeg skal sættes i bås uden at de overhovedet vurderer, hvem jeg er, siger hun.

En samlet vurdering
Partner hos Zen, Adam Falbert, forklarer, at det er sjældent, at natklubben afviser en gæst udelukkende på grund af tatoveringer . Han pointerer, at han ikke kender til begrundelsen for Trines afvisning, men siger om Zens generelle regler:

- Vi afviser ikke alene på tatoveringer, men de indgår i den samlede vurdering af gæsten. Der vurderes også ud fra, om gæsten har en attitude, der bidrager positivt til festen eller ej.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Madskolen: Sådan laver du smukke...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx