Af - 18/08-15 22:59

Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!

Hvad mener du om et blowjob om dagen? Giv din mening til kende i artiklen.

Bildstrecke im Grossformat »

En kvinde i et parforhold bør tage sin mands lem i munden hver eneste dag. Det siger sexolog- og parterapeut Paprika Noel, der mener, at det opsigtsvækkende opråb kan holde gnisten i live i parforholdet.

- Ligesom vi kvinder kan lide at få at vide, at vores røv ikke ser stor ud i de nye bukser, er det at have sin mand i munden en gang om dagen også bare en kærlig opmærksomhed og anerkendelse, siger Paprika Noel til metroxpress.

- Det skal ikke føre til et endt blowjob. Det handler om at give kærlighed og opmærksomhed til hans kønsdele, fortsætter hun.

Rundspørge: Kvinder vil have mænd med mørkt hår!
Rundspørge: Kvinder vil have mænd med mørkt hår!


Ifølge Paprika Noel glemmer vi alt for ofte, hvorfor vi i første omgang valgte at elske hinanden, og hvorfor det blev til dyb kærlighed. Derfor er det vigtigt, at vi fokuserer på at holde gnisten i live. Hun afviser, at et blowjob om dagen skulle være sexistisk.

- Det gælder ligeså meget den anden vej rundt, men mænd og kvinder forstår kærlighed på forskellig vis. Hun skal forgudes og løftes i livet. Hun skal have kys, kram, klask i røven og små bid i nakken, uden at det nødvendigvis skal føre til sex, forklarer sexologen.

Sådan finder du mandens erogene zoner
Sådan finder du mandens erogene zoner

Når hun alligevel fokuserer på blowjobbet, så handler det om, at man i en hverdag med karriere, bleskift, fitnesscentre og økologisk mad kan have en tendens til at nedprioritere forholdet, og der kan de to minutter i entréen med lemmet i munden være en løsning.

- Det er min oplevelse, at alt for mange mænd ikke oplever det. Mænd skal også forkæles, når deres pik er slap. Det er en fysisk kærlighedserklæring, hvor man fortæller ham, at den ikke skal være stiv, før man synes den er skøn og dejlig, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx