Af - 20/07-16 22:26

Vildt masseslagsmål: Op mod 100 flygtninge-drenge i slåskamp efter fodboldkampVildt masseslagsmål: Op mod 100 flygtninge-drenge i slåskamp efter fodboldkamp

Fem uledsagede flygtningedrenge er blevet meldt til politiet efter et voldsomt masseslagsmål i kølvandet på en fodboldkamp.

storybild

Arkivfoto af fodboldbane. (Billede: Scanpix)

Fem uledsagede flygtningedrenge er blevet medt til politiet efter et voldsomt masseslagsmål i kølvandet på en fodboldkamp i lørdags på Fyn.

Det skriver TV2/Fyn.

Det voldsomme masseslagsmål skete mellem uledsagede drenge fra Børnecenter Tullebølle og Børnecenter Hundstrup, som deltog i en fodboldturnering.

Slåskampe på sidste skoledag: Spyttede politiet i hovedet
Slåskampe på sidste skoledag: Spyttede politiet i hovedet

Her var angiveligt op mod 100 uledsagede, unge drenge indblandet i slagsmålet, beretter TV2/Fyn, som har talt med en række kilder, der var vidne til episoden.

Centerleder på Asylcenter Holmegaard, Ulrik Pihl, fortæller til TV2/Fyn, at epsioden eskalerede mellem de to hold, da der blev dømt et frispark, hvilket den ene af drengene var stærkt utilfreds med. Drengene kom i den forbindelse op at skændes
og efterfølgende op at slås.

Basar-chef: Derfor er kriminaliteten i Bazar Vest faldet markant
Basar-chef: Derfor er kriminaliteten i Bazar Vest faldet markant

Slagsmålet begrænsede sig dog ikke kun til boldbanen. Ifølge TV2/Fyn bredte slåskampen således til en naboejendom, hvor et ældre ægtepar bor og netop havde sagt farvel til deres børnebørn.

- Vi sad i stuen og hørte en masse råb og skrig ude fra haven. Da vi kigger ud, ser vi så de her 10-15 drenge, der slår løs på hinanden. Det lignede en reel blodrus, fortæller konen til TV 2/FYN.

Da politiet dukkede op, var der dog faldet ro over gemytterne, hvorfor ingen blev anholdt, og der heller ikke blev indgivet nogle anmeldelser. Ifølge centerleder på Asylcenter Holmegaard, Ulrik Pihl, har man dog sidenhen internt fundet ud af, hvem der var en del af slagsmålet, hvilket nu har resulteret i, at fem af drengene er blevet politianmeldt.

Da flere naboer ifølge TV2/Fyn har udtrykt, at de er utrygge ovenpå hændelsen, har man fra asylcentrets side indkaldt til et dialogmøde i morgen torsdag klokken 17.00.


LÆS OGSÅ: Borgmester om svensk vold og påskedruk: De er velkomne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx