Af Sebastian Bjerring Jensen - 09/06-17 12:36

Cyklist ramte hul i jorden: Nu har han fået 1,65 millioner i erstatningCyklist ramte hul i jorden: Nu har han fået 1,65 millioner i erstatning

En mandlig cyklist har fået en kompensation på 1,65 millioner kroner, efter han i 2013 styrtede på en cykelsti i Horsens Kommune.

storybild

Nørrebrogade Foto: Niels Ahlmann Olesen

Vi har alle prøvet at cykle på cykelstier, hvor huller i asfalten gør turen til en bumpende affære.

Men fra dét og så til at falde er der alligevel et godt stykke. Ikke desto mindre er det, hvad der skete for en cyklist i 2013, der under en cykeltur med tre kammerater ramte et hul på otte centimeter, hvilket resulterede i et styrt. Det viser en aktindsigt ifølge Lokalavisen

I aktindsigten fortæller cyklisten selv, hvordan det otte centimeter dybe hul resulterede i et voldsomt styrt:

»I forbindelse med styrtet blev jeg slået bevidstløs, og jeg erindrer stort set intet, før jeg er på skadestuen. Jeg har udover hjernerystelse fået slag/skader på knæ, hofte, albue, skulder, ryg, nakke, kraveben, hoved, kindben," skriver han ifølge Lokalavisen i sin anmeldelse, hvor han ud over erstatning for cykel og tøj tager forbehold for menerstatning.

Kræver erstatning for sexchikane: Chefen sammenlignede hende med side 9-pige
Kræver erstatning for sexchikane: Chefen sammenlignede hende med side 9-pige

Efter styrtet var manden uarbejdsdygtig i flere år, og det betød, at han endte med at få en erstatning på 1,65 millioner kroner fra Horsens Kommune. Man har nemlig krav på erstatning, hvis man kommer til at skade på en kommunal vej og kan påvise, at vejen ikke er blevet holdt ved lige.

Aktindsigterne viser også, at ti østjyske kommuner i de seneste fem år har udbetalt kompensationer for 6,2 millioner til trafikanter, der er kommet til skade grundet huller i vejen, løse fliser eller andre tilfælde, hvor kommunen ikke har holdt deres vej ved lige.

LÆS OGSÅ: Fik erstatning efter operation og tog til New York: Nu skal hun betale det hele tilbage

LÆS OGSÅ: Jørn mistede sit ene ben: Nu skal han betale erstatningen tilbage

LÆS OGSÅ: Enke får erstatning efter forsinket diagnose om mand

LÆS OGSÅ: Højesteret skal vurdere masseanholdelse i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx