Af Louise Vilsbøl - 15/03-17 15:52

'Ung mor' skal skilles'Ung mor' skal skilles

Annica Øst får debut i ‘De unge mødre’ tirsdag aften, men allerede nu er hendes liv ved at ændre sig drastisk. Den 22-årige unge mor skal nemlig skilles og bliver altså enlig mor til sine tre børn.

storybild

»Vi går fra hinanden, fordi vi kan mærke, at det er det bedste for os to. Vi har haft et brud på tre måneder sidste år, men så gav vi det en chance, og så er det ikke gået, som vi ønskede, at det skulle gå,« fortæller Annica til Realityportalen og fortsætter:

»Det er en fælles beslutning, og vi er helt enige om det, så der er ikke noget drama eller noget i klemme der. Nu handler det bare om, at vi skal have et godt samarbejde om børnene og et godt venskab, og det har vi.«

'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død
'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død

Andreas og Annica blev gift i 2014, og sammen har de børnene Alexander, Adea og Avillads. De bor stadig sammen, selvom Andreas har fundet et andet sted, men de vil gerne gøre skilsmissen så blid som muligt for børnene.

»Selvfølgelig har vi haft nogle småture om samvær og om små bekymringer. Det har man jo under en skilsmisse, men det er småting, og vi er stadig rigtig gode venner. Det er virkelig den lykkelige skilsmisse,« fastslår Annica, som dog ikke er i tvivl om, hvor hun især kommer til at mangle Andreas i hverdagen.

»Den største udfordring bliver, at jeg skal til at lave mad. Det plejer Andreas at gøre. Men det skal jeg nok lære, jeg springer ud i det,« siger hun med et grin.

'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe
'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe

Selvom hun bevarer sit gode humør, så lægger Annica ikke skjul på, at det er en hård proces at blive skilt, og det er hårdt, at hun nu skal til at bo alene og være enlig mor til tre. Annica har nemlig aldrig prøvet at bo selv, hun flyttede direkte hjemmefra og sammen med Andreas, som hun fik sit første barn med som 18-årig.

Video: Her får svensk mor sin 9 måneder gamle baby piercet
Video: Her får svensk mor sin 9 måneder gamle baby piercet

Andreas medvirker i det første afsnit af ‘De unge mødre’, men derefter tror Annica ikke, at man kommer til at se ham igen – hun har tidligere fortalt, at han har været modstander af programmet og ikke ønsker at deltage. Men man kommer til gengæld til at følge Annicas liv som nybagt enlig mor.

»Jeg er et meget følsomt menneske, og jeg har en personlighed, der godt kan lide den tryghed, det er at bo sammen med et andet menneske, så det tror jeg bliver hårdt. Men man kommer til at kunne følge min rejse og se, hvordan jeg finder ud af at få lavet en ny tilværelse med børnene, fortæller Annica og understreger, at selvom man kun kommer til at se hende og børnene, så betyder det ikke, at Andreas ikke er en del af deres liv.«

»Andreas har lige så meget ret til vores børn, som jeg har. Han er lige så meget far, som jeg er mor.«

Få drenge vaccineres mod hpv-virus trods gavnlig effekt
Få drenge vaccineres mod hpv-virus trods gavnlig effekt

Annica vil på nuværende tidspunkt ikke løfte sløret for, om de har fortalt børnene om skilsmissen, og hvordan de har taget det. Men det vil hun fortælle om inden længe på sin blog, som man kan følge her.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.


LÆS OGSÅ: Kan du huske Malou Stella fra 'De unge mødre'? Så trænet er hun i dag

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ung mor: Gravid realitystjerne fundet død

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx