Af Fie West Madsen - 21/11-17 14:29; Opdateret: 21/11-17 15:26

25-årige Amalie kunne ikke finde nogen at bolle med - nu vælter det ind med tilbud25-årige Amalie kunne ikke finde nogen at bolle med - nu vælter det ind med tilbud

storybild

25-årige Amalie Langballe er frustreret over, at det er svært for hende at finde en sexpartner, når hendes mandevenner tilsyneladende har nemt ved det. (Billede: Nikolai Linares for FORMAT)

25-årige Amalie Langballe har siden weekenden fået godt 500 henvendelser på Facebook, primært fra mænd der har tilbudt sig selv og seksuelle ydelser.

De mange henvendelser kommer i kølvandet på en klumme, Amalie Langballe har skrevet for mediet Format, hvor hun undrende spørger: 'Hvorfor kan jeg ikke finde nogen at bolle, når mine mandevenner vælter sig i tilbud?'

'For mens de tilsyneladende ikke kan sparke sig fri for søde, kloge og tit også fødeklare kvinder, kan jeg ikke, om så mit underliv afhang af det, finde en mand, der vil bolle mig. En. Eneste. Enkelt. Nat,' skriver den 25-årige journalist blandt andet i klummen, hvor hun også understreger, at hun er både kompromissøgende og ikke forlanger meget mere end 'en mødestabil mand, der kan opretholde en erektion i 10 minutter'.

I klummen påpeger hun samtidig, hvordan der er en såkaldt skævvridning i markedet, da en kortlægning fra Roskilde Universitet i 2015 viser nemlig, at der i København er 8.000 færre singlemænd end kvinder i alderen 18-48 år - og samme tendens i øvrigt gør sig gældende for både Aarhus og Odense.

Metroxpress og BT omtalte lørdag klummen i en artikel, og efterfølgende er det altså væltet ind med beskeder fra et bredt udsnit af mænd, hvoraf mange på meget direkte vis tilbyder Amalie Langballe sex.

'Hejsa, nu er jeg meget ligefrem. Er det dig fyrene ikke vil i seng med?? Og hvis du gerne vil have en masse sex og gerne vil kneppes til du sprøjter dine orgasme ud, så kan du bare komme hjem til mig, så skal jeg både slikke din fisse og kneppe dig. Ps er godt nok 54 år,' lyder en af de mange henvendelser ifølge Format, der har fået lov til at dykke ned i Amalie Langballes Facebook-indbakke.

Andre beskeder er dog langt mere sobre, og flere skriver søde ord til Amalie og roser hende for klummen.

Selv tager skribenten bag dog den store opmærksomhed med ophøjet ro.

'Jeg er ret ligeglad med alle de beskeder. De er lidt forstyrrende, og det tog lidt lang tid at få dem allesammen slettet,' skriver Amalie Langballe til BT og metroxpress.

Hun tilføjer, at hun indtil videre ikke har fået decideret brugbare henvendelser, da langt de fleste, der har skrevet, bor et godt stykke fra hendes egen bopæl i København.

'Jeg er ikke helt færdig med at rydde ud, men umiddelbart er det hovedsageligt mænd fra provinsen, der har skrevet,' skriver hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Selvom det lugter af trofæer i...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx