Af - 02/03-16 22:50

Amalie i Aftenshowet: Folk må tage en kiksAmalie i Aftenshowet: Folk må tage en kiks

Her til aften var Amalie i Aftenshowet for at tale om sine fire aborter. "Folk må tage en kiks", siger hun som svar til de hadske kommentarer.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere på dagen skrev vi om, hvordan Amalie Szigethy tog til genmæle på sin instagram overfor bloggeren og realitystjernen Fie Laursen, der på sin blog omtaler Amalie som en ”morder”, fordi hun har fået foretaget fire provokerede aborter.

En hemmelighed, som Amalie kort forinden fortalte om på sin egen blog.

Også på facebook har realitystjernen mødt hadske kommentarer, som hun svarede på i DR's Aftenshowet her til aften.

Blandt andet konfronteres hun med en kommentar fra en BT-læser, der på facebook har skrevet: "Nej, det gik IKKE ud over dig Amalie, at du ikke brugt prævention, men derimod de 4 børn, du har aflivet".

- Jeg har jo ikke på den måde dræbt nogen, fordi da jeg har fået foretaget de her aborter, så har jeg ikke været længere henne end femte uge. Der har det jo ikke engang udviklet sig til et foster, siger Amalie i programmet.

Fie Laursen kalder hende morder: NU svarer Amalie igen
Fie Laursen kalder hende morder: NU svarer Amalie igen

- At folk så kalder mig morder, og at jeg selv skulle aflives - hvad siger vi så om slagterne? Det giver ikke mening, det folk skriver. Men selvfølgelig - de skal have lov til at skrive det, de gerne vil skrive, jeg har jo selv skrevet det her blogindlæg, så selvfølgelig skulle der komme noget negativt, siger Amalie.

Hun fortæller, at hun ikke har fortrudt aborterne, og at det var "det rigtige valg på det tidspunkt", selvom hun også giver udtryk for, at det aldrig var noget let valg - og heller ikke et valg hun tog alene.

Ærlig Amalie afslører: - Så mange gange har jeg været gravid
Ærlig Amalie afslører: - Så mange gange har jeg været gravid

Hun kan dog godt forstå, at folk mener, hun har været uansvarlig og fortæller, at hendes blogindlæg netop er en opfordring til unge piger til ikke at være lige så uansvarlige som hende selv.

- Det er da uansvarligt. Jeg har været uansvarlig. Det har jeg været og så må folk sgu tage en kiks og komme over det altså. Livet går videre, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny

LÆS OGSÅ: Amalie: -Jeg skal være mor

LÆS OGSÅ: Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx