Af Silla Bakalus - 09/04-17 20:50

Efter legendariske sex-fester: Nu lukker omstridt barEfter legendariske sex-fester: Nu lukker omstridt bar

Man kunne efter sigende få mere end alkohol derinde.

storybild

(Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Efter 40 år har den kendte og berygtede værtshusejer Asger Bugge Møller, der blandt andet har fået en dom for rufferi, valgt at lukke sit legendariske diskotek, der også var kendt som stripklub.

Det skriver de lokale medier Migogaalborg.dk og Nordjyske.

Den 71-årige værtshusejer Asger Bugge Møller har nemlig valgt at sælge sit legendariske værtshus, Gøglerbåden, som han åbnede tilbage i 1977 i Søndergade i Aalborg.

Ejendommen, der huser værtshuset, og hvor Asger Bugge Møller også selv bor, er nemlig blevet solgt til det lokale investeringsselskab ’JLMC’. Og planen er, at stedet skal omdannes til syv ’mondæne og attraktive lejligheder’, skriver Nordjyske.

Isabels veninde stod i flammer på københavnsk natklub: Det var som at være med i en film
Isabels veninde stod i flammer på københavnsk natklub: Det var som at være med i en film

Mens mange nok bedst kender Gøglerbåden fra en bytur i det nordjyske, så gjorde værtshuset sig særdeles landskendt, da Asger Bugge Møller for nogle år siden havnede i en stor skandalesag.

I 2010 var han en af hovedpersonerne i en større retssag, hvor han var anklaget for rufferi på Gøglerbåden.

Sagen kom frem, da Skat opdagede, at en nordmand i 2008 havde købt champagne for 12.000 kroner samt sex for 12.000 kroner på blot én aften. Det resulterede i, at Skat så nærmere på stedet og opdagede, at der i 2008 alene formentlig var blevet købt sex for op mod 1,9 millioner kroner, har Nordjyske tidligere beskrevet.

Københavnsk natklub  efter brand: 'Vi er i dyb sorg'
Københavnsk natklub efter brand: 'Vi er i dyb sorg'

Selv om det aldrig havde været en hemmelighed, at man kunne købe sex på Gøglerbåden, så benægtede Asger Bugge Møller i retten, at han tjente penge på sexsalget. Men det var hverken anklager eller dommer enig i, og Asger Bugge Møller indkasserede en dom for rufferi. Den ankede han senere til Landsretten, men valgte efterfølgende at droppe ankesagen, har TV2 Nord tidligere beskrevet.

Det er ejendomsmægler Rasmus Lund fra Din Mægler i Aalborg, der har stået for salget af Gøglerbåden. Og han forklarer, at køberne har god mulighed for at sætte deres eget præg på de kommende lejligheder.

- Det skal forstås på den måde, at interesserede købere kan købe én eller flere lejligheder og så selv stå for selve ombygningen og indretningen efter eget ønske, smag og pengepung, siger han til Nordjyske.

Københavnsk natklub i flammer: Flere hundrede evakueret
Københavnsk natklub i flammer: Flere hundrede evakueret

Parterne ønsker ifølge Nordjyske ikke at oplyse salgsprisen.

Gøglerbåden har allerede holdt afskedsfest, hvilket skete den 25. marts, hvor et stort antal gæster blev indbudt til fest.

Med Asger Bugge Møllers lukning af Gøglergården behøver ålborgenserne dog ikke at sige farvel til familien Bugge Møller i Aalborgs natteliv. Asger Bugge Møllers søn, Lars Bugge Møller driver nemlig værtshuset Mallorca, skriver byensejendom.dk.

LÆS OGSÅ: Mand vinder væddemål: Drikker en flaske tequila og dør

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx