Af Simon Boas - 13/09-17 19:33

Nu rammer stormen Danmark: Hundredvis af lyn og kraftig blæstNu rammer stormen Danmark: Hundredvis af lyn og kraftig blæst

Danmark er i disse timer ramt af voldsomt vejr. Følg med minut for minut lige her.

storybild

Arkiv (Billede: Henning Bagger)

FØLG STORMEN I LIVE-BLOGGEN I BUNDEN AF ARTIKLEN.

Voldsom blæst og regn har i løbet af onsdagen rusket godt og grundigt i den sydlige del af landet, og mens det ser ud til, at vinden så småt har givet slip på det sønderjyske, så fortsætter den kraftige blæst hen over Sydsjælland og Bornholm i løbet af aften.

Således beretter DMI om vindstød på op op 28 meter i sekundet enkelt steder i landet, og det har betydet at adskillige færgeafgange er blevet aflyst.

Derudover har både Storebæltsbroen og Øresundsbroen frarådet vindfølsomme køretøjer at passere.

»Sønderjylland bliver nok mindre ramt, end hvad vi først havde regnet med, men Langeland, den sydlige del af Sjælland og Bornholm vil blive ramt af kraftige vinde,« lød tidligere fra vagthavende meteorolog hos DMI, Claus Larsen.

Han tilføjede, at stormen for alvor ville ramme Sjælland i løbet af eftermiddagen, og at det kommer til at fortsætte ud på natten, mens det for Bornholms vedkommende fortsætter torsdag morgen.

Sidst på eftermiddagen skriver det tyske medie Bild, at stormen har kostet to mennesker livet i Hamborg.

Ifølge mediet blev en fodgænger ramt af et stillads, der rev sig løs i Hamborg. Fodgængeren blev bragt til hospitalet, men døde senere af sine kvæstelser. Derudover er en mand i rullestol tidligere onsdag blæst i floden Elben. Manden er senere blevet fundet død, skriver Bild.

Politiet har dog en mistanke om, at manden i kørestolen kan have begået selvmord, da kørestolen umiddelbart virker for tung til at blæse i floden.

Metroxpress følger stormen hele aften. Har du billeder af vejret fra din landsdel, så er du velkommen til at sende dem til sboa@berlingskemedia.dk.

Læs med i LIVE-bloggen herunder:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Chefforhandler: Det her er den eneste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx