Af - 21/04-16 07:10; Opdateret: 21/04-16 07:27

På denne ugedag har du størst chance for at score på HappnPå denne ugedag har du størst chance for at score på Happn

Datingappen har gravet i statistikken og fundet svar på, hvornår der er størst chancer for at finde sin næste flirt på på appen.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er ikke kun Pjerrot og Harlekin, du kan hilse på i Tivoli. Dit næste crush har du ifølge Happns brugere også stor chance for at møde derinde. Kastrup Lufthavn er et af de ti sider, hvor Happns brugere mener, der er store chancer for at møde den næste flirt. Fodbold og koncerter. Der afholdes et utal af arrangementer i det store stadion på Østerbro, og det er åbenbart også inde bag disse mure, at du kan møde en sød fyr eller pige. Det er åbenbart ikke kun en masse fyldte shoppingposer, som du kan hente med ud fra det store indkøbssted midt i København. Ifølge Happns brugere kan du også møde dit næste crush i Magasin du Nord. Hvis du vil møde en lækker fyr eller hot pige, kan du også tage til Papirøen. Unge studerende. Dem er der massere af på Panum, og gad vide om det er grunden til, at Happns brugere vurderer Panum som et af de steder i København, hvor der er bedst chance for at indfange den næste flirt. Frem med studiebøgerne og den bærbare computer. Hvis du vil møde en eventuel fremtidig kærlighed, er Københavns Universitet på Amager ifølge Happns brugere et godt sted at befinde sig. Tag til Valby og shop i Spinderiet. Det er nemlig et af de steder i København, som Happns brugere mener, der er store muligheder for at møde sin næste flirt. Gå udenom Frederiksberg Centret og fokuser i stedet på Copenhagen Business School, der gemmer sig bag centret. Det er nemlig et af de steder i København, hvor der er gode muligheder for at møde en date. Fodbold og Vollyball. Der er mulighed for at dyrke mange forskellige aktiviteter, hvis man tager toget til Nordhavn Station og går forbi Østre Gasværk. Det er et af de steder, som Happns brugere vurderer som et oplagt sted til at møde en ny flirt.

Klik dig gennem galleriet og se, hvilke steder i København Happns brugere mener, der er størst mulighed for at møde den næste flirt.

200.000. Så mange danskere har downloadet datingappen Happn. I april er det et år siden, at appen blev lanceret i Danmark, og i den forbindelse har Happn gravet i statistikkerne for at finde ud af, hvornår der er størst mulighed for at score på appen.

Brugerstatistikken viser, at der er flest, der vælger at trykke "synes godt om", når ugedagen rammer søndag, og aktiviteten peaker klokken 20. Næstbedst er det at flirte omkring klokken 22 – der stiger både synes godt om-markeringerne og antallet af matches markant.

Happn: Her er de mest populære singler i København
Happn: Her er de mest populære singler i København

Det er interessant, at søndagen er den dag, hvor vi flirter mest i Danmark. Forklaringen er måske den, at danskerne bruger Happn, når der er færre sociale aktiviteter, og så planlægger de ugens dating allerede da. Det styrker vores tro på, at dating handler om at mødes i virkeligheden.
Det siger Marie Cosnard, Head of Trends hos Happn i en pressemeddelelse.

Samme data afslører også, at danskerne er mest tilbageholdne med deres synes godt om-markeringer om torsdagen. Tidsmæssigt er aktiviteten på appen lavest klokken kvart i tre.

Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden
Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

Men aktiviteten er dog ikke helt ens for kvinder og mænd.

Hvis du er interesseret i piger, er det bedst at være aktiv på Happn mellem klokken 19 og 20, for i det tidsrum er der flest aktive kvindelige brugere. Vil du i stedet møde en fyr, er det mest optimalt at besøge appen omkring klokken 13 eller ved 20-tiden. Ved disse to tidspunkter sender de flest charms.

Er du ikke til datingapps, men vil du gerne finde en date, så klik dig gennem billedgalleriet øverst i artiklen, hvor Happn-brugere har oplistet de ti steder i København, hvor der er størst chance for at finde en date.
 

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder
22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx