Af Maria Christine Madsen - 29/10-17 11:16

Politiet frigiver foto af forsvunden ægtemand - konen fundet død under mistænkelige omstændigheder Politiet frigiver foto af forsvunden ægtemand - konen fundet død under mistænkelige omstændigheder

En mand på 63 år bliver lige nu efterlyst af politiet i forbindelse med en kvindes død i Kolding.

storybild

Politi. (Billede: Nikolai Linares)

Ved middagstid lørdag fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en død 61-årig kvinde på en adresse i Kolding. Sagen er siden blevet efterforsket som værende et 'mistænkeligt dødsfald', uden at politiet har villet løfte sløret for, hvad der ligger bag.

»Det er forskellige omstændigheder, som vi ikke kan løfte sløret for,« forklarede vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi til nyhedsbureauet Ritzau lørdag.

Efterfølgende efterlyste politiet en bil i sagen - og nu efterlyser politiet også en 63-årig mand ved navn Bent Ovesen, der var gift med den 61-årige kvinde.

'Sydøstjyllands Politi vil i forbindelse med opklaringen af sagen i kontakt med kvindens 63-årige mand, der ikke er set, siden den 61-årige kvinde blev fundet død. Derfor efterlyses kvindens mand, Bent Ovesen, nu, ligesom en bil, der hører til på parrets adresse, også efterlyses', skriver politiet i en pressemeddelelse søndag formiddag.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at politiets foreløbige undersøgelser har vist, at den 61-årige kvinde ikke er død af naturlige årsager.

Signalement

Sydøstjyllands Politi beskriver Bent Ovesen som værende almindelig af bygning og 187 centimeter høj. Han er skaldet og bærer briller.

Den efterlyste bil er en gråbrun Ford Mondeo med registreringsnummer AU 24836, årgang 2015.

Mandag vil der blive gennemført en obduktion af den afdøde kvinde for at fastslå dødsårsagen og dødstidspunktet.

'Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden', lyder det i pressemeddelelsen.

Har du set Bent Ovesen, bilen eller har du andre oplysninger, der kan bringe politiet nærmere en opklaring af sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx