Af - 13/07-16 21:43

Låsby går i fakkeltog til ære for dræbte forældre: Vi er dybt berørteLåsby går i fakkeltog til ære for dræbte forældre: Vi er dybt berørte

Beboerne i Låsby gik onsdag aften i fakkeltog for at ære mindet af Jørgen og Kirsten Kragh.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billederne fra fakkeltoget herover.

Klokken 20 onsdag aften samledes beboerne i Låsby for at gå gennem byen i et fakkeltog for at vise en sidste respekt for ægteparret Jørgen og Kirsten, der angivelig er blevet slået ihjel af deres søn, krigsveteranen Lars Kragh.

- Vi er alle i Låsby dybt berørte. Ethvert menneske kan forestille sig, hvor tragisk det er, at familien er revet i stykker. Derfor vil vi gerne vise den sidste respekt overfor de pårørende, siger borgerforeningens formand, Mette Hoeck Klausen til Aarhus Stiftstidende.

Veteran: - Vidste ikke hvad jeg skulle gøre med ligene
Veteran: - Vidste ikke hvad jeg skulle gøre med ligene

- Låsby er en lille by. Alle kender ikke alle. Men vi har alle en berøringsflade, og det er et lille samfund. Mange er vokset op sammen med Lars, siger hun.

Se billederne fra fakkeltoget onsdag aften i galleriet øverst.

Ægteparret, der har boet sammen i Låsby i 35 år, blev søndag efterlyst af politiet sammen med deres søn. Tirsdag, to dage efter, blev 42-årige Lars Kragh anholdt i sine forældres bil ved Vonge Kirke vest for Horsens, hvor man også fandt hans forældre, Kirsten og Jørgen, der begge var døde.

Krigsveteran indrømmer øksevold mod sine forældre
Krigsveteran indrømmer øksevold mod sine forældre

Lars Kragh lider af posttraumatisk stress syndrom efter tidligere udsendelse som soldat til Bosnien under krigen i det tidligere Jugoslavien i slutningen af 1990'erne.

Han blev i et grundlovsforhør i Randers onsdag erklæret akut sindssyg af en læge og skal nu surrogatfængsles.


LÆS OGSÅ: Krigsveteran kørte rundt med sine døde forældre i bilen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx