Af Julie Laurs Bundgaard - 27/07-17 12:41

Danske Victoria forsvundet på 11. uge: Nu har politiet vigtig beskedDanske Victoria forsvundet på 11. uge: Nu har politiet vigtig besked

11 uger og seks dage. Så længe er der gået, siden 16-årige Victoria Adelhaid Andersen forsvandt sporløst fra institutionen Ny-Start Markusminde i Sabro vest for Aarhus.

storybild

Østjyllands Politi efterlyser 16-årige Victoria Adelhaid Andersen, tirsdag den 25. juli 2017. Hun har ikke været set siden den 12. maj, hvor hun forlod institutionen "Ny-Start Markusminde" i Sabro, hvor hun er anbragt. (Billede: Østjyllands Politi)

Onsdag kunne Østjyllands Politi fortælle, at de havde fået en række henvendelse fra borgere, der mente at vide, hvor Victoria Adelhaid Andersen befinder sig. Størstedelen af henvendelserne gik på, at den 16-årige pige befinder sig i Østjylland, mens andre mente, at hun kunne være på Fyn.

Nu tyder meget dog på, at sporet er blevet koldt.

»Desværre kan jeg sige, at vi har gennemgået alle henvendelserne uden at blive klogere på, hvor Victoria befinder sig,« siger fungerende politikommissær ved Østjyllands Politi, Lau Kristensen, til BT.

Politikommissæren oplyser, at de har andre spor, de arbejder ud fra i efterforskningen - dog ikke nogen, som de er klar til at dele med offentligheden.

Tirsdag oplyste Øjyllands Politi, at det formodes, at Victoria Adelhaid Andersen får hjælp til at holde sig skjult. Det skyldes nogle mails, som er sendt i hendes navn - mails som politiet ikke mener er skrevet af 16-årige Victoria.

Hvorvidt Østjyllands Politi har nogen idé om, hvem der hjælper Victoria Adelhaid Andersen, vil politikommissæren ikke udtale sig om. Han opfordrer dog befolkningen til at holde øjne og øre åbne og kontakte politiet, hvis man har informationer, der kan lede dem til den 16-årige pige.

»Folk må meget gerne være opmærksomme i deres område og holde øje med, om der er en pige, der passer på Victorias beskrivelse, der har taget ophold ved en familie, hvor der ikke tidligere har været en teenage-pige,« siger Lau Kristensen.

På nuværende tidspunkt, har Østjyllands Politi ikke nogen idé om, hvor i landet Victoria Adelhaid Andersen befinder sig, derfor opfordrer de folk i hele Danmark til at ringe ind, hvis de har relevante spor.

Lau Kristensen understreger, at de stadig arbejder ud fra hypotesen om, at der ikke er sket den 16-årige pige noget.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Janni om tv-program: Konflikterne er...
bt.dk
Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kronprins Frederik om udsigten til at...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx