Af - 04/01-16 20:26

Fie med det vilde vægttab kæmper ny kamp: At tabe 70 kilo er ingenting i forhold til det herFie med det vilde vægttab kæmper ny kamp: At tabe 70 kilo er ingenting i forhold til det her

Fie Friedrichsen blev kendt efter hun sidste år fortalte om sit store vægttab og det svære liv som “Fede Fie”. Men det hun går igennem nu er langt sværere.

Bildstrecke im Grossformat »

Sidste år stod 23-årige Fie Friedrichsen frem og fortalte om, hvordan hun er gået fra at veje 140 kilo til blot 70 kilo.

På Facebook og i bogen 'Fede Fie - min kamp tilbage til livet' beskrev hun livet som ung, overvægtig, mobbeoffer, der tabte halvdelen af sin kropsvægt til trods for indre maddæmoner og andre fordomme.

En sand succeshistorie for den slanke og smukke Fie Friedrichsen, som skriver på Facebook.

- Jeg er SÅ heldig! Jeg er så priviligeret! Jeg har de bedst tænkelige forudsætninger for et fantastisk, succesfuldt, begivenhedsrigt og lykkeligt liv, skriver hun i et opslag, som lige nu bliver delt og kommenteret heftigt.

For hun tilføjer så: - men jeg er ikke glad.

Jeg bliver hurtigt ked af det. Ud af ingenting kan jeg få en klump i halsen, og jeg har brug for at sidde ned og enten samle mig eller bide det i mig. Jeg har svært ved at finde glæde i noget - den hjerteskærende tomhed og håbløshed er overvældende.
Jeg er så træt af folk, der siger ‘luk munden - let røven’
Jeg er så træt af folk, der siger ‘luk munden - let røven’

Fie Friedrichsen forklarer, hvordan hun lider af en depression og har gjort det siden hun var 18 år og altså også, da hun smed de 70 kilo, men modsat det overskydende fedt, kunne depressionen ikke trænes væk. Og nu presser den hendes nye liv og nye vægt.

- Går med et tungt, mørkt og energidrænende læs af en depression på ryggen. Jeg får ikke trænet. Jeg spiser dårligt, og det går hurtigt den forkerte vej, skriver hun.

Hendes råd til alle andre i samme situation er at komme ud med det.

Desværre er det så nemt at tage et falsk smil på og lade som om, alt er godt, når det ikke er det - men der tror jeg, at man gør sig selv en kæmpe bjørnetjeneste

Inspirerende hashtag breder sig: Her er MIN Vanity Fair-forside
Inspirerende hashtag breder sig: Her er MIN Vanity Fair-forside

Til metroxpress fortæller hun, at det har været en lettelse at fortælle hendes næsten 75.000 fans på Facebook om depressionen.

- Jeg oplever stor opbakning, empati og forståelse fra folk, og jeg får en masse søde tilkendegivelser fra andre, der kæmper med det samme. Det bekræfter mig i, at det, jeg gjorde, var rigtigt.

Fie Friedrichsen har både taget medicin og fået psykologhjælp. Og den store medieopmærksomhed, hun har fået, har da også været en ekstra udfordring, indrømmer hun.

- Det har jeg i perioder haft rigtig svært ved, og jeg har været meget bange for at gøre noget forkert - men efterhånden bliver man bedre til at stole på sin egen mavefornemmelse, skriver hun i en mail til metroxpress, men tilføjer:

- Jeg har jo bare været så heldig at de mennesker, der følger mig, også er meget forstående, sympatiske og hjælpsomme. Det varmer virkelig mit hjerte, og jeg er dem virkelig inderligt taknemmelig hver dag.

Hendes fans tager da også rigtig godt imod den nye udmelding om depressionen og skriver blandt som kommentar til opslaget:

Dit opslag er rørende og trist - men ikke mindst indsigtsfuld. Tak fordi du deler dette - jeg føler personligt at jeg ikke er alene og min motivation bliver stærkere... 2016 bliver året jeg gør det!
Maria om også at tabe sig

Står i nøjagtig samme båd som jeg ved at mange andre også gør. Jeg hepper på dig, og jeg håber at du får den hjælp du har brug for.
Line

Kære Fie, hvor er det stærkt skrevet heart emoticon jeg sidder med tårer i øjnene, da jeg kan følge dig i hvert et ord du skriver, jeg har nemlig selv været der hvor du er nu.
Lillian

Jeg troede ikke det var muligt. Men der fik jeg lige endnu mere respekt for dig.
Thomas

Hvis du skal læse dette opslag, vil jeg venligst bede dig om, at læse det helt til ende! Tak.Det hverken særlig glæ...

Posted by Fies vægttab fra 140 til 70 kg on Sunday, January 3, 2016

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx