Af Ritzau - 24/08-16 14:30

Politi efterlyser mand efter bilbrandePoliti efterlyser mand efter bilbrande

Overvågningsbilleder kaster politiets mistanke på yngre mand, som nu bliver efterlyst.

storybild

Københavns Politi efterlyser en yngre mand i forbindelse med påsatte bilbrande flere steder i byen. (Billede: Free/Politifoto)

På baggrund af videoovervågning fra København efterlyser politiet nu en mistænkt i forbindelse med en række påsatte bilbrande.

I løbet af weekenden og ugens første dage blev flere biler brændt af forskellige steder i København, og politiet har indledt en jagt på gerningsmanden.

Politiet har som led i efterforskningen studeret overvågningsvideo, og det får nu politiet til at offentliggøre et billede af en mulig gerningsmand.

- Han er interessant på grund af det område, han har været i, og på grund af tidspunktet, han har været der, fortæller efterforskningsleder Jens Møller.

Selv om manden har påkaldt sig ordensmagtens interesse, så er der dog ingen håndfaste beviser for, at der er tale om brandstifteren.

- Vi har ikke noget video, hvor vi kan se, at han har sat ild på noget, fortæller Jens Møller.

Flest biler gik op i røg natten til søndag. Her blev 13 biler på Amager og i Indre By brændt af eller forsøgt brændt af. Natten efter igen var det syv biler, og natten til tirsdag blev der sat ild til en bil og tre knallerter på Nørrebro.

Natten til onsdag har der ikke været nogen bilafbrændinger i hovedstaden. Til gengæld var der brand i en båd, men den brand viste sig at være opstået i en elektrisk installation og var altså ikke påsat.

Den efterlyste mand er ifølge politiet mellem 20 og 25 år. Han er spinkel af bygning og har et smalt ansigt. Han har mørkt hår, mørke øjenbryn og skæg omkring munden.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx