Af Ritzau - 13/12-16 19:41; Opdateret: 13/12-16 19:53

Politiet søger vidner til flaskekast mod betjentPolitiet søger vidner til flaskekast mod betjent

Politibetjent blev syet med 24 sting, efter at flaske blev kastet mod hans bil på Mælketorvet i Horsens.

storybild

En flaske blev søndag knust mod en politibil i Horsens. En betjent, der sad med delvis nedrullet siderude, fik glasskår i hovedet og måtte sys med 24 sting. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Sydøstjyllands Politi søger vidner, efter at en politibetjent blev ramt af en flaske i Horsens natten til søndag. En 26-årig politibetjent fik glasskår i hovedet og måtte sys med 24 sting.

Betjenten er nu udskrevet fra sygehuset, men må formodentlig være sygemeldt i en længere periode, oplyser Sydøstjyllands Politi tirsdag.

Den grove vold mod politimanden skete søndag morgen klokken 04.30, da politiet var rykket ud til noget gadeuorden og var ved at foretage en anholdelse, hvor betjentene brugte peberspray.

En mand kastede en flaske mod politibilen, hvor den 26-årige betjent sad med sideruden rullet delvis ned. Flasken knustes mod bilen, og glasskår ramte betjenten, der dog undgik at få splinter i øjnene.

Den mand, der kastede flasken, er endnu ikke fundet, men politiet har efter voldsepisoden talt med flere vidner om, hvad der skete. Flere vidner har kunnet beskrive den mand, som politiet mistænker for flaskekastet.

Der er tale om en mand, der ifølge politiet er mellemøstlig af udseende og 170-180 centimeter høj. Han er spinkel til almindelig af bygning.

Manden havde en sort jakke på samt sorte bukser og en lys eller grå hættetrøje.

Politiet vil gerne tale med folk, der har oplysninger om den grove vold, herunder folk, som ifølge vidner kan have filmet hændelsesforløbet med deres mobiltelefoner.

Efter at have kastet flasken løb den mistænkte mand fra stedet i retning mod Søndergade, oplyser politiet.

Politiet er i færd med at indsamle videomateriale fra overvågningskameraer i området, ligesom indsamlede spor er ved at blive undersøgt for dna.

Folk, der har oplysninger, kan kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Mor bakker op om udskældt rektor: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx