Af - 14/10-16 07:00

TV: Så vildt er nyt zombie-spil i TivoliTV: Så vildt er nyt zombie-spil i Tivoli

Forlystelseshaven Tivoli lancerer nu Zombiespillet, der lader gæster jage zombier ved hjælp af deres smartphone.

Se MX teste Zombiespillet her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hvis du går en tur i Tivoli i København, der nu har Halloween-åbent, og undrer dig over folk med deres blitzende telefoner fremme og et koncentreret og lidt skræmt udtryk i ansigtet, kan det meget vel skyldes Zombiespillet.

- Vi håber på, at give rigtigt mange børn og unge et ekstra lag i Tivoli-oplevelsen. Noget de ikke har prøvet før, siger digital manager Patrick Østergaard, da han demonstrerer det nye spil for metroxpress.

Tivoli laver Zombie-spil: Vildere end Pokémon GO
Tivoli laver Zombie-spil: Vildere end Pokémon GO

Spillet gør ligesom det hyperpopulære Pokémon GO brug af såkaldt augmented reality, hvor virkeligheden får tilføjet ekstra elementer, når man kigger på sin smartphoneskærm. Vender man skærmen ud mod de flotte omgivelser, kan man pludselig se animerede zombier komme tættere på. Dem skal man ramme med græskar.

Der har i løbet af sommeren været historier om sikkerhedsproblemer ved at spille Pokémon GO og glemme sine omgivelse. Men i Tivoli er der tænkt over sikkerheden, lyder det.

- Zonerne, hvor man kan spille, er placeret sådan, at der ikke er risiko for at gå ind i farlige ting. Og vores kontrollører er opmærksomme på børn, der løber rundt og spiller spillet, siger Patrick Østergaard.

Da metroxpress skal forsøge sig med Zombiespillet, viser det sig ikke at være er helt nemt men ret sjovt spil. Man skal nemlig bevæge sig rundt hele tiden for at være sikker på at ramme alle zombierne i tide. Derfor deler Patrick Østergaard nogle tip til at klare den:

- Fokusér altid på den zombie, der er tættest på dig og få ram på den. Ellers bliver du hurtigt overmandet. Tag det stille og roligt, siger han.


LÆS OGSÅ: Skribent: Derfor skal du slette Pokémon Go med det samme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx