Af Amalie Abildgaard - 11/10-17 22:15

Anna Thygesen fik chokerende video-opkald fra fremmed: 'Jeg følte mig overgrebet'Anna Thygesen fik chokerende video-opkald fra fremmed: 'Jeg følte mig overgrebet'

Den kendte erhvervskvinde Anna Thygesen fortæller på Facebook om en grim oplevelse, hun for nyligt blev udsat for.

storybild

Anna Thygesen modtog et opkald på messenger, hun sent vil glemme. (Billede: Emil Hougaard)

Erhvervskvinden Anna Thygesen sad på kontoret med sin kollega, da hun pludselig modtog et højst besynderligt opkald fra en person, der kaldte sig 'Morten Andersen'.

Det skriver hun i et åbent opslag på Facebook.

Da Anna Thygesen besvarede opkaldet, ramte hans erigerede lem, 'og det han nu gjorde med sådan et' på hendes skærm.

'Jeg så også hans grimme sofa, de nedrullede joggingbukser og hørte hans klamme stønnen og kalden mit navn. Jeg blev så forskrækket men fik da hurtigt lukket ned for idioten,' skriver hun i Facebook-opslaget.

Selvom Anna Thygesen, der er paneldeltager på Radio24syv-programmet 'Det vi taler om', lukkede ned for opkaldet, lukkede hun ikke ned for det mentalt, fortæller hun til metroxpress.

»Jeg blev overrasket over, hvor overgrebsagtigt jeg følte, det var. Jeg er immervæk 52 år, men hvad hvis det samme var sket for en pige på 12 år?,« siger Anna Thygesen.

Anna Thygesen er vant til lidt af hvert, når det gælder tilbagemeldelser på hendes arbejde. Men hun mener ikke, at dette skete, fordi hun er en offentlig kendt person.

»Det kan ske for alle kvinder. Jeg synes, det skal tales ihjel, og der skal siges til børn og unge, at hvis det sker, skal de ikke være flove eller føle skyld. Det er ikke deres skyld, hvis de bliver udsat for lignende situationer,« siger hun.

Det viste sig, at Anna Thygesen faktisk var venner med denne Morten Andersen på Facebook, da hun gik ind og tjekkede hans profil. Dog mener hun, at hans profil er falsk.

'Ved godt at han er en tabertype og at det er de færreste der gør der her, men hold nu kæft hvor er det dårlig stil. Stop det!,' skriver hun i sit opslag.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx