Af - 07/06-16 20:41

19-årige Julie blev reddet af Henrik: 'Det kunne være gået rigtig galt'19-årige Julie blev reddet af Henrik: 'Det kunne være gået rigtig galt'

Henrik Møller Hansen så fra sin bil, at en pige fik et ildebefindende. Han besluttede at køre hende til akutafdelingen. Det blev hendes redning.

storybild

- Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis ikke Henrik havde været der. Lægerne siger, at det kunne være gået rigtig galt. Så jeg vil gerne sig tusind tak til ham, siger Julie Skriver til JydskeVestkysten. (Billede: Torben Christensen)

Julie Skriver var ude og gå en tur, da hun pludselig fik en bankende fornemmelse i venstre side af hovedet. Hver gang det dunkede, blev hun mere og mere svimmel, og hun blev nødt til at sætte sig ned på græsset. Det skriver JydskeVestkysten.

Heldigvis holdt Henrik Møller Hansen for rødt lys i sin bil tæt på. Han undrede sig over, at der sad en pige i græsset og hang med hovedet.

- Hun sad meget stille, og det så ud som om, at hun havde det skidt. Derfor parkerede jeg min bil og gik over og spurgte, om hun var ok. Hun var meget omtåget og kunne ikke forklare, hvad der var galt, så jeg traf en hurtig beslutning, siger 30-årige Henrik Møller Hansen til JydskeVestkysten.

Pingvin svømmer 8.000 kilometer om året for at besøge redningsmand
Pingvin svømmer 8.000 kilometer om året for at besøge redningsmand

Han bar 19-årige Julie Skriver ind på bagsædet af sin bil og satte derefter straks kursen mod akutafdelingen på Kolding Sygehus.

Henrik Møller Hansen har seks års erfaring fra Hjemmeværnet og en hel del førstehjælpskurser på rygraden. Derfor vidste han blandt andet, at det er vigtigt, at man holder kontakt til patienten:

- Jeg kunne høre, at Henrik blev ved med at tale til mig for at holde mig vågen, men jeg kunne ikke sige noget selv. Det var meget skæmmende, siger Julie Skriver til JydskeVestkysten.

Mejet ned af flugtbilist: Nu takker hun sin redningsmand
Mejet ned af flugtbilist: Nu takker hun sin redningsmand

På sygehuset blev hun modtaget af et stort antal læger, som lagde drop og tog diverse prøver og scanninger.

Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis ikke Henrik havde været der. Lægerne siger, at det kunne være gået rigtig galt. Så jeg vil gerne sig tusind tak til ham.
Det siger Julie Skriver til JydskeVestkysten.

Hun nåede ikke at få navnet på sin redningdmand, og besluttede derfor lørdag at efterlyse ham på Facebook.

Opslaget blev delt 5.200 gange og 3.600 har liket det på Facebook. Opslaget nåede frem til Henrik Møller Hansen dagen efter, det blev postet, og siden har de to været i kontakt med hinanden.

Heltinde: Winnie sprang ind under tog for at redde mand
Heltinde: Winnie sprang ind under tog for at redde mand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx