Af - 20/07-16 12:40; Opdateret: 20/07-16 13:30

Respektløst? Se dansk kirkegård blive overrendt af Pokémon-jægereRespektløst? Se dansk kirkegård blive overrendt af Pokémon-jægere

- De sidder i grupper med chips og cola i bar overkrop og griner, og så kommer der folk ind for at sørge, fordi de har mistet, siger medarbejder på kirkegården

Tirsdag eftermiddag er omkring 50 mennesker samlet på Vor Frelser kirkegård på Amager. Nogle har medbragt en oppustelig sofa, andre drikker øl og nogle spiser pizza. Fælles for dem er, at de alle spiller Pokémon Go. Til stor gene for de sørgende brugere på kirkegården.

- De ligger på vores græsplæner, hvor folk ligger begravet. Der er en del af vores brugere, der er utilfredse med det, og som har henvendt sig til os, fordi de føler sig stødt, men vi ved ikke, hvad vi skal gøre, siger en medarbejder fra Vor Frelser kirkegård til metroxpress.

Betjente forbydes at fange pokémoner af frygt for spionage
Betjente forbydes at fange pokémoner af frygt for spionage

Kirkegården er et offentligt sted, så det er ikke ulovligt at besøge stedet, men politiet opfordrer til, at man husker at tage hensyn.

- De smider deres cigarretskodder, de sidder i grupper med chips og cola i bar overkrop og griner, og så kommer der folk ind for at sørge, fordi de har mistet. Folk har ikke respekt, siger en medarbejder fra Vor Frelser kirkegård til metroxpress.

Se Vor Frelser kirkegård overrendt af Pokémon-jægere i videoen øverst, som er optaget tirsdag eftermiddag.

Pokémon-jæger finder lig under sin jagt i Odense
Pokémon-jæger finder lig under sin jagt i Odense

Poké-hack: Sådan spiller du Pokémon Go uden at bevæge dig
Poké-hack: Sådan spiller du Pokémon Go uden at bevæge dig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx