Af - 08/09-15 12:28; Opdateret: 08/09-15 12:38

Udskældt mand: Jeg har ikke spyttet på nogenUdskældt mand: Jeg har ikke spyttet på nogen

Ifølge øjenvidne spyttede manden på flygtninge og råbte "Skrid hjem".

storybild

Billedet som blev bragt hos Information.

Manden, der er i fokus på døgnets mest omtalte billede, afviser, at han har spyttet på flygtninge, som det ellers lyder i billedteksten, hvor fotoet er bragt. Det siger manden til BT.

Her er billedet, der lige nu får danskerne til at rase
Her er billedet, der lige nu får danskerne til at rase

Til BT siger manden, at han ikke er klar over at være hovedperson på et billede, der i øjeblikket florerer på sociale medier.

- Men jeg har ikke spyttet på nogen, siger han.

Chefredaktør: Derfor viser vi billede af spyttende mand
Chefredaktør: Derfor viser vi billede af spyttende mand

Han fastholder, at han aldrig kunne finde på at spytte på flygtninge.

- Det hele var jo et - og det kan jeg godt sige - stort kaos i Rødbyhavn i går. De rendte ud på motorvejen, de gik på den almindelige havnevej mellem Rødby og Rødbyhavn. Til sidst spærrede de jo motorvejen i begge retninger, fordi de hoppede over autoværnet, siger manden til BT.

Metroxpress har valgt at sløre billedet af manden på grund af omstændighederne i sagen, og fordi vi endnu ikke har haft mulighed for at få hans side af sagen. Vi forsøger at få en kommentar.

På billedet, der netop nu spreder sig hastigt på sociale medier, spytter manden tilsyneladende på de vandrende flygtninge, der under stor bevågenhed drog til fods fra Rødby mod Sverige ad motorvejen.

Ifølge fotografen bag billedet, Sigrid Nygaard, råbte manden også ”skrid hjem,” inden han af en kvinde blev stoppet og trukket ind i en bil.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx