Af - 09/10-14 13:51

Trucker huggede bremserne i og gav drivvåd kvinde yoghurtTrucker huggede bremserne i og gav drivvåd kvinde yoghurt

Det var en rigtig ærgerlig morgen, da Marianne skulle cykle 30 km til arbejde. Men så stoppede en lastbil midt på vejen.

storybild

(Billede: Arla (pressefoto))

Det var koldt og regnede, da Marianne Elmgren satte sig op på cyklen og trillede ned ad vejen. Foran sig havde hun 30 kilometer på jernhesten, der skulle tilbagelægges.

Det eneste lyspunkt på turen var dog en lastbilchauffør fra Arla, som Marianne altid møder på turen om morgenen.

- Vi begyndte at hilse på hinanden og nu her hvor det er mørkt (kører hjemme fra kl. 05.00) så er der ikke noget mere hyggeligt end at møde min Arla bil - på lang afstand sætter han det store blus på, trutter og dytter - jeg bliver simpelthen så glad. Jeg vinker tilbage det bedste, jeg har lært og blinker med min pandelampe. Nogle gange er han den eneste bil jeg møder på mine 30 km, skriver Marianne Elmgren i et opslag på Facebook, som er blevet liket over 10.000 gange siden i går.

Arla fortsætter skyr-fusk
Arla fortsætter skyr-fusk

Det skyldes formentlig den fantastiske gestus, som reddede Mariannes morgen.

- Så her til morgen kunne jeg se en stor lastbil komme imod mig og jeg var klar til at vinke og blinke med min pandelampe, men så stoppede lastbilen og ud steg min Arla-mand - han gik tværs over vejen, ned i grøften for at komme over til mig på cykelstien og stak mig 2 yoghurt. "du skal da have lidt energi til turen", sagde chaufføren til Marianne.

Skræmmende! Barnebruden 'Thea' skal giftes med 37-årig mand
Skræmmende! Barnebruden 'Thea' skal giftes med 37-årig mand

Efter at brugerne på Facebook har hyldet den venlige lastbilchauffør har Arla nu fundet frem til manden, og det viser sig, at hans handling var endnu sødere end Marianne beskriver den.

- Jeg skulle egentlig have haft yoghurten til frokost, men jeg tænkte, at hun nok havde mere brug for dem end mig, siger Søren Winkel til metroxpress.

Han synes, det er skægt, at der er kommet så meget opmærksomhed på hans gode gerning - og han er endda blevet ringet op af cheferne i Arla, der har rost ham.

Ligner dit barn din kones eks? Forskning giver nyt liv til skræmmende tanke
Ligner dit barn din kones eks? Forskning giver nyt liv til skræmmende tanke

Derfor er han ikke i tvivl om, hvad han gør næste gang Marianne cykler forbi.

- Der bliver jeg jo nok nødt til lige at stoppe lastbilen og høre, hvad alt det her er for noget, siger Søren Winkel med et grin.

Her er Mariannes opslag, der fortæller om den søde sag:Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx