Af - 06/04-15 13:00

Anders fik kniv i halsen: - I dag kan det virkelig mærkesAnders fik kniv i halsen: - I dag kan det virkelig mærkes

Det 21-årige knivoffer er ved godt mod på trods af, at arret gør mere ondt i dag.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Anders Christian Johannsen, der natten mellem lørdag til søndag blev udsat for et voldsomt knivstikkeri i Aalborgs natteliv, er her lidt mere end et døgn efter den voldsomme hændelse utrolig glad for den opbakning, som han har fået på Facebook.

- Jeg lavede udelukkende opslaget for at komme ud med nogle aggressioner og for at meddele min venneliste, at det var mig, som blev stukket ned. At det så er sprunget i luften, viser jo bare, at jeg ikke er den eneste, der gerne vil sætte en stopper for unødig vold og knive i nattelivet.

Anders fik skåret halsen over i nat: - Jeg har aldrig set ham før
Anders fik skåret halsen over i nat: - Jeg har aldrig set ham før

- Jeg synes, det er super dejligt at se, at der er SÅ mange, der har henvendt sig både på Facebook, sms og ringet for at ønske mig god bedring! Der har været så mange henvendelser, at jeg slet ikke har kunne følge med!, skriver Anders Christian Johannsen til metroxpress.

Anders Christian Johannsen. (Foto: Privatfoto)

Årsagen til, at interviewet bliver på skrift og ikke gennem telefonen, er, fordi han er mere mærket i dag mandag, end han var søndag.

- Jeg spiste den største burger, jeg kunne finde i går, da jeg stadig var rystet og ikke rigtig kunne mærke såret. Men i dag kan det mærkes! Det kan jeg love dig for, skriver han med et smil og fortæller at menuen tidligere stod på skyr med blåbær og mandler.

20-årig stukket i halsen og syet med 12 sting
20-årig stukket i halsen og syet med 12 sting

Derfor er det heller ikke de vilde aktiviteter, han udsætter sig selv for, selvom han gerne ville:

- Selve arret er meget ømt, og jeg prøver så vidt muligt at holde mig i ro, selvom jeg slet slet ikke er lavet til at sidde stille. Jeg har sovet rigtig godt i nat og føler mig veludhvilet, jeg er bare træt af, jeg ikke kan tage op og løfte nogle vægte!

Sidst på eftermiddagen søndag blev den 18-årige gerningsmand varetægtsfængslet til 30. april efter det voldsomme knivstikkeri i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Og det er offeret glad for, men det kommer ikke bag på ham.

- Jeg havde set den komme, skriver Anders Christian Johannsen.

18-årig fængsles efter groft knivstikkeri i Aalborg
18-årig fængsles efter groft knivstikkeri i Aalborg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx